Skechers

UNO - 2 Much Fun

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur TPNT
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suède
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055985
Duurzame SKECHERS UNO - 2 Much Fun sneakers voor dames zijn gemaakt van suède en rubber, met luchtgekoelde Memory Foam® binnenzool en zichtbare Skech-Air® middenzool voor comfort. Deze trendy sneakers met vetersluiting zijn milieuvriendelijk en duurzaam, dankzij het lage model en flexibele grip buitenzool. Een groene en hippe keuze voor modebewuste vrouwen.
Hey jij daar!
Op zoek naar nieuwe schoenen die niet alleen heerlijk comfortabel zijn, er fantastisch uitzien, maar ook nog eens goed zijn voor je voeten? Maak kennis met de Uno - 2 Much Fun sneaker van Skechers! Deze hippe sneaker in de kleur TPNT is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar casual en trendy schoeisel. De lage schachthoogte geeft de schoen een moderne uitstraling, terwijl het luxe suède materiaal aan de buitenkant zorgt voor een vleugje elegantie en stijl.
Wat maakt deze sneaker echt uniek? De Arch Fit technologie van Skechers is de ultieme comfortoplossing die jouw voeten gelukkig zal maken. Deze podologisch gecertificeerde steunzool biedt de perfecte ondersteuning, waardoor pijnlijke voeten tot het verleden behoren. En alsof dat nog niet genoeg is, is de sneaker uitgerust met het iconische Memory Foam ontwikkeld door NASA, wat zorgt voor ongeëvenaarde demping bij elke stap die je zet.
Investeer vandaag nog in kwalitatieve schoenen die jouw voeten op nummer één zetten. Met Skechers Uno - 2 Much Fun sneaker geniet je van comfortabele schoenen die er niet alleen stijlvol uitzien, maar ook goed zijn voor je voeten. Skechers staan wereldwijd bekend om hun innovatieve technologieën en focus op comfort. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze must-have sneaker en stap vol vertrouwen en comfort de wereld in!
Kom van die pijnlijke voeten af en ontdek de perfecte combinatie van stijl, comfort en ondersteuning met de Uno - 2 Much Fun sneaker van Skechers. Met de Arch Fit technologie en Memory Foam geniet je van schoenen die je niet meer uit wilt trekken. Skechers, waar fashion en functie naadloos samenkomen.
Heb je genoeg van pijnlijke voeten tijdens een wandeling? Dan is de Skechers Uno - 2 Much Fun sneaker met Arch Fit technologie jouw perfecte match. Met deze sneaker kies je voor stijl, comfort en gezonde voeten. Verwen jezelf met een paar schoenen die jouw welzijn op één zetten.
Skechers zijn wereldberoemd door hun innovatieve technologieën. De Arch Fit technologie biedt de ultieme comfortoplossing en zorgt ervoor dat pijnlijke voeten verleden tijd zijn. Daarnaast is het gebruik van Memory Foam in de schoenen, ontwikkeld door NASA, een garantie voor demping, comfort en ondersteuning. Skechers zijn niet alleen stijlvol, maar ook goed voor je voeten. Kies voor de Uno - 2 Much Fun sneaker en geniet van comfortabele en modieuze schoenen waar je op hebt gewacht!
Dus, waar wacht je nog op? Trakteer jezelf