HEYDUDE

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
artikelen

HEYDUDE BIJ DE MULDERS

 

Ontdek het ultieme comfort van HEYDUDE

 

Een schoen die je bij elke gelegenheid en op ieder moment van het jaar kunt dragen, dat willen we toch allemaal....HEYDUDE is onstaan in Florence in het jaar 2008. Alessandro, de oprichter, wilde een schoen ontwerpen die zowel gekleed als sportief gedragen kon worden, met het comfort van een slipper en de stijl van een sneaker. En dat is hem geweldig goed gelukt!

 

De schoenen van HEYDUDE zijn perfect voor wie op zoek is naar lichtgewicht schoenen met een makkelijke instap. Deze vrolijke instappers combineren stijl met gemak, en hebben bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Maar er is meer: duurzaamheid is een belangrijke pijler van HEYDUDE. Ze gebruiken materialen zoals biologisch katoen en gerecycled plastic, waardoor ze een plaats verdienen in onze winkel.

 

Ben je van plan om op vakantie te gaan, of heb je gewoon behoefte aan een paar lichte, relaxte schoenen? Kom dan snel eens een paar passen bij de Mulders. De schoenen van HEYDUDE zullen je zeker verrassen met hun comfort en stijl.

 

We sluiten graag af met de lijfspreuk van Alessandro: "Het leven is ingewikkeld, HEYDUDE is er om het makkelijker te maken, te beginnen bij je schoenen."

 

Liefs,

 

De Mulders

 

(voorheen Mulder Schoenen)