SUN68

Tom Fluo

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Militare
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058891
De Tom Fluo heren sneaker is gemaakt van 52% leer, 45% textiel en 3% polyurethaan, waardoor het een duurzame optie is. Deze sneakers hebben een opvallende look met fluorescerende effecten en een sportief uiterlijk dankzij de combinatie van suède en nylon. Het draagcomfort wordt verbeterd door de gewatteerde enkelkraag en het uitneembare, dempende voetbed van foam. De rubberen loopzool met noppen-profiel zorgt voor een betere grip. Geschikt voor heren die op zoek zijn naar duurzame en stijlvolle sneakers.
Maak kennis met de Sun68 Tom Fluo sneakers voor heren: de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit. Deze trendy sneakers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 52% leer, 45% textiel en 3% polyurethaan. Deze combinatie zorgt voor duurzaamheid en comfort, zodat je lang van deze schoenen kunt genieten.
Het unieke design van de Sun68 Tom Fluo sneakers, in de opvallende militaire kleur, maakt ze echte eyecatchers. Of je nu een feestje bijwoont of gewoon een ontspannen wandeling maakt in de stad, met de lage schachthoogte van deze sneakers geniet je van extra comfort en gemak bij het aan- en uittrekken.
Sun68 staat bekend om hun aandacht voor details en hoogwaardige materialen. Als Italiaans merk creëren ze schoenen die perfect aansluiten bij jouw unieke persoonlijkheid en outfits. Kies voor Italiaans design, vakmanschap en onderscheid jezelf van de rest met de Tom Fluo sneakers.
Ben je klaar om een fashion statement te maken? Bestel vandaag nog jouw paar Sun68 Tom Fluo sneakers en straal zelfvertrouwen uit. Loop vol trots de deur uit en wees anders, wees uniek, wees Sun68!
Houd je van het merk Sun68 en wil je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor heren kopen? Neem dan een kijkje in onze online shop voor een ruim assortiment aan unieke Sun68 schoenen. Laat jouw persoonlijkheid stralen met Sun68 en durf je te onderscheiden van de rest.
Ga voor stijl, comfort en kwaliteit met de Sun68 Tom Fluo sneakers - de perfecte keuze voor heren die willen opvallen en zichzelf willen onderscheiden van de massa. Met hoogwaardige materialen zoals leer, textiel en polyurethaan, ben je verzekerd van duurzame en comfortabele schoenen voor elke gelegenheid. Het unieke militaire ontwerp en de lage schachthoogte maken deze sneakers niet alleen modieus, maar ook praktisch.
Dus, ben je op zoek naar schoenen die echt bij jouw persoonlijkheid passen en je laten opvallen in de menigte? Kies dan voor de Sun68 Tom Fluo sneakers en straal zelfvertrouwen uit waar je ook gaat. Bestel nu en word de ster van de show met je unieke stijl en charmante uitstraling. Laat de wereld zien wie je bent met Sun68!