Skechers

73690 UNO

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur GRN
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00048954
Skechers Street™ Uno - Stand on Air zijn duurzaam en comfortabel. Deze dames veterschoenen hebben een synthetisch ‘Durabuck’ bovenwerk en een flexibele rubberen grip buitenzool. De schoenen zijn voorzien van een air-cooled memory foam binnenzool en een zichtbare luchtgedempte tussenzool voor extra comfort. Met hun klassieke uitstraling en frisse update zijn ze een must-have voor elke vrouw.
Hey jij daar!
Ben je op zoek naar een trendy en extreem comfortabele toevoeging aan je schoenencollectie? Dan moet je zeker een kijkje nemen naar de gloednieuwe Skechers 73690 UNO! Deze lage schachtsneakers voor dames zijn absoluut onmisbaar. Het artikel is nieuw in ons assortiment en zal zeker indruk maken.
De opvallende groene kleur van deze sneakers maakt ze niet alleen tot een echte eye-catcher, maar biedt ook fantastische ondersteuning. De revolutionaire Arch Fit technologie zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van pijnlijke voeten tijdens het wandelen. Ben je vaak op pad en zoek je een schoen die comfortabel is en er ook nog eens trendy uitziet? Dan is de Skechers 73690 UNO de perfecte keuze voor jou.
Gemaakt van duurzaam Durabuck materiaal, zul je lang plezier hebben van deze schoenen. De zachte textielen voering en rubberen zool zorgen voor uitstekende grip en demping bij elke stap die je zet. En laten we het wereldberoemde Memory Foam niet vergeten, ontwikkeld door NASA voor ultiem comfort en demping. Dat betekent dat je met deze schoenen letterlijk op wolkjes loopt.
De Skechers 73690 UNO is ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan dankzij het hoogwaardige kunststof materiaal aan de buitenkant. Met de podologisch gecertificeerde steunzool kun je de hele dag pijnvrij rondlopen. Arch Fit is de ultieme comfort oplossing voor iedereen die last heeft van pijnlijke voeten.
Kies voor het comfort en de stijl die je verdient met de Skechers 73690 UNO. Deze comfortabele sneakers zijn een must-have voor elke vrouw die er graag trendy bij loopt. Heb je nog vragen? Laat het me gerust weten. Ik help je graag verder.
Liefs,
Jouw Google Shopping SEO Expert van Mulder Schoenen