Wolky

0126030/150 Red Deer

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037630

Knip je veters los, trek je schoenen aan en maak je klaar voor de 0126030/150 Red Deer van Wolky in de charmante kleur taupe! Een schoen die je de wereld laat omarmen... of in ieder geval de stoep. We beloven niet dat je zweeft, maar met de soepele leren voering en stevige rubberen zool kom je aardig in de buurt!

Deze schoen schreeuwt stijl en comfort uit. Oke, niet letterlijk... hoewel we werken aan een model dat 'mooi' fluistert bij iedere stap, maar niets is zeker in onze gekke wereld. Wat wel zeker is, is dat dit perfecte paar precies de juiste toon zet voor dat brunchdate of wandeling in het park.

Laat die wollen sokken maar in de lade, want de leren buitenkant houdt je voeten heerlijk comfy. Laat de ballerina's maar in de kast, want deze stoerderik is klaar om elke uitdaging aan te gaan — van de sneltrein halen tot een spontane parkbezoek. Laat de crowd say "WOW!" terwijl jij voorbij stapt in deze state-of-the-art schoen, die de perfecte mix is van casual en chic.

Nog niet overtuigd? Dan hebben we de perfecte finishing touch voor je: de 0126030/150 Red Deer is niet alleen een schoen, het is een statement. En dat statement luidt: 'Ik kies voor comfort, maar weiger in te leveren op stijl. Mijn voeten zijn koninginnen en zij verdienen alleen het allerbeste.'

Ben jij die koningin? Ga dan voor artikelnummer 00037630 en omarm de wereld... of in ieder geval die stoep. *knipoog*

0126030/150 Red Deer - Wolky

De 0126030/150 Red Deer van Wolky combineert stijl en duurzaamheid. Deze schoen in de kleur taupe is vervaardigd van hoogwaardig leer, met een leren voering voor optimaal comfort. Wolky's schoenen zijn niet alleen mooi en goed voor je voeten, maar ook voor de planeet.

  • Kleur: Taupe
  • Materiaal: Leer (buitenkant en voering)
  • Merk: Wolky
  • Duurzame productie

Styling Tip: Draag deze schoenen met een casual broek of een nette chino voor een stijlvolle, sportieve look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.