Wolky

0126030/430 Red Deer

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037631

Jij loopt in stijl de toekomst tegemoet met de Wolky 0126030/430 Red Deer. Van de kleurrijke straten in Amsterdam tot de onverharde paden in het bos, waar je ook gaat, deze schoen brengt je er naartoe. De blauwe kleur, gemaakt van topkwaliteit leer, geeft je outfit een sprankelende finishing touch.

En het avontuur stopt niet bij het uiterlijk alleen. Dankzij de zachte, lederen voering voelen deze enkelhoge laarsjes aan als een tweede huid. Ze zijn gemaakt voor comfort, dus je kunt ze overal naar toe dragen, zonder je zorgen te maken over pijnlijke voeten aan het einde van de dag.

De rubberen zolen geven je de grip die je nodig hebt op straat, gravel of andere oppervlakken. Ze zorgen ervoor dat jij stevig op de grond blijft staan, ongeacht de weersomstandigheden. Dat is nog eens duurzaam modieus!

Zeg eens eerlijk, wie wil er nou niet een paar schoenen dat er geweldig uitziet, comfortabel is en ook nog eens ontworpen met aandacht voor onze planeet? Met de Red Deer laarsjes van Wolky kan jij de wereld aan!

Shop nu jouw paar (artikelnummer 00037631) en stap stijlvol en duurzaam de toekomst in. Jij, je voeten én de aarde zullen er dankbaar voor zijn. Dus gooi je fotogenieke Bambi-oogjes in de strijd en wandel de winkel in, of surf naar onze online shop. De wereld ligt aan jouw voeten!

0126030/430 Red Deer van Wolky

De 0126030/430 Red Deer is een elegante en duurzame schoen van het merk Wolky. Gemaakt van hoogwaardig leer, biedt deze schoen zowel stijl als comfort. De leren voering zorgt voor een aangenaam draaggevoel en ademend vermogen. Met Wolky kies je voor schoenen die niet alleen mooi zijn en goed zijn voor je voeten, maar ook de planeet respecteren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hoogwaardig lederen buitenkant
  • Leren voering voor extra draagcomfort
  • Duurzame en milieuvriendelijke constructie
  • Subtiel geplaatst logo van Wolky

Styling tip Combineer de 0126030/430 Red Deer met een casual jeans of een nette broek voor een veelzijdige en stijlvolle look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.