Wolky

0126139/430 Edmonton

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037529

Hallo jij daar, trendsetter en planeetredder in één! Klaar om je voetafdruk op deze wereld te zetten, letterlijk en figuurlijk? Dan hebben we bij De Mulders precies wat je zoekt: de Wolky 0126139/430 Edmonton.

Met deze halfhoge damesschoen stap je in een wereld van stijl en comfort. Als je dacht dat de blauwe lucht op een wolkenloze dag blauw was, zet je dan schrap. Onze Edmonton trekt je sokken uit met haar intens blauwe kleur. Een perfecte match bij elke outfit en gegarandeerd een showstopper.

Wie zei dat stijl ten koste gaat van comfort? Wolky maakt korte metten met dat idee. De Edmonton is zacht als boter, dankzij de lederen buitenkant en ook de binnenkant glijdt zachtjes langs je voet. Het voelt als wandelen op wolkjes, vandaar waarschijnlijk die naam Wolky. Ook handig om te weten: die wolkjes zijn vriendelijk voor onze aarde, waardoor jouw voetafdruk op deze planeet een stukje groener wordt.

Ga eens met je hand over die robuuste rubberen zool. Voel je dat? Precies, dat is de kwaliteit waar we bij De Mulders gek op zijn. Deze zool zorgt ervoor dat deze schoen niet alleen een lust voor het oog is, maar ook lang meegaat. Want laten we eerlijk zijn, we willen allemaal toch dat onze favoriete schoenen voor altijd bij ons blijven?

Een keuze voor de Wolky 0126139/430 Edmonton is een keuze voor stijl, comfort en duurzaamheid. Klaar om deze schoenen tot je nieuwe favoriet te kronen? Wij dachten van wel. Met Edmonton aan je voeten ben je klaar om de wereld te veroveren, op een stijlvolle én duurzame manier. Doe je mee?

Stap in stijl en comfort met de 0126139/430 Edmonton van Mulder Schoenen! Deze tijdloze blauwe schoenen voor dames zijn niet alleen oogverblindend mooi, maar bieden ook een ongeëvenaard loopcomfort. Gemaakt van hoogwaardig leer zowel van binnen als van buiten, dragen deze halfhoge schoenen bij aan duurzaamheid en verantwoord gebruik van materialen.

Met een comfortabele leren voering en een rubberen zool biedt de 0126139/430 Edmonton urenlang draagplezier. Combineer deze veelzijdige schoenen moeiteloos met zowel je casual als meer formele outfits voor een stijlvolle en verantwoorde look. De unieke ondersteuning die deze schoenen bieden is onovertroffen. Bij Wolky wordt comfort en ondersteuning centraal gesteld, zodat je aan het einde van de dag pas bij het naar bed gaan beseft dat je ze nog aan hebt.

Wat de 0126139/430 Edmonton echt uniek maakt is het voetbed van Wolky, een combinatie van kurk met memory foam. Dit zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning. Wolky begrijpt hoe belangrijk goed schoeisel is voor een geslaagde dag en biedt kwaliteitsschoenen met een perfecte pasvorm, tijdloos design en optimaal comfort.

Als vrouw weten we allemaal hoe slechte schoenen onze dag kunnen verpesten. Bij Wolky nemen ze jouw loopplezier serieus en streven ze ernaar om kwaliteitsschoenen te maken die ondersteuning bieden en er ook nog eens geweldig uitzien. Laat Wolky je voeten verwennen met deze prachtige en functionele schoenen, speciaal gemaakt voor vrouwen die weten wat ze willen. Ga voor comfort, ga voor kwaliteit, ga voor Wolky.

Met de 0126139/430 Edmonton van Mulder Schoenen loop je niet alleen in stijl, maar krijgen je voeten ook de verzorging en steun die ze verdienen. Geniet van comfort de hele dag door en laat Wolky jouw loopplezier serieus nemen. Kies voor schoenen ontworpen om je te ondersteunen op elke stap van de weg. Stap in stijl, loop in comfort - kies voor Wolky. Je verdient alleen het beste voor je voeten!