Wolky

0126230/430 Drayton

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037534

Hey jij, daar met je oog voor duurzaamheid en liefde voor stijl! Is het tijd voor een nieuw paar schoenen die net zo trendbewust en milieuvriendelijk zijn als jij? Maak kennis met je nieuwe must-haves: de 0126230/430 Drayton van Wolky. Niet alleen een modieuze keuze, maar ook een stille ode aan een groenere planeet.

Deze schoenen lijken net van de modeshow te zijn komen rollen, met hun warme cognackleur en luxueuze leer. Als je je ogen sluit, kun je je bijna voorstellen dat je voetafdrukken achterlaat in een zonovergoten zandstrand. Maar open je ogen, want er is nog meer aan de hand!

Binnenin wacht je een voering van zacht leer, alsof elk stap op een wolk wordt gezet. Praten we hier over schoenen, of over 'voetgeluk'? De sterke rubberen zool maakt je outfit niet alleen af, maar geeft je ook dat stukje zelfvertrouwen. Want wie kan de wereld niet aan met stevige schoenen onder de voeten?

En het mooiste van deze Draytons is dat ze het verhaal van duurzaamheid vertellen. Ze zijn met respect gemaakt, en laten zien dat mode en een beter milieu hand in hand gaan. Dus zet die stap, ga de catwalk van het leven op en straal! Want met deze schoenen maak je meer dan een fashion statement - je zet ook een ecologische voetafdruk waar de aarde blij van wordt.

Dus waar wacht je nog op? Lace-up die Draytons, en laat de wereld zien wat echte, duurzame stijl is. Omdat jij het verdient om er geweldig uit te zien, en de planeet het verdient om beschermd te worden. Twee vliegen in één klap - dat is pas stylish verantwoord!

0126230/430 Drayton - Wolky

Deze stijlvolle 0126230/430 Drayton schoen van het merk Wolky is een combinatie van elegantie en comfort. Gemaakt van hoogwaardig cognac leer voor zowel binnen- als buitenkant. Dit model zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar is ook milieuvriendelijk geproduceerd.

  • Hoogwaardig leren voering
  • Buitenkant ook van leer
  • Elegante cognac kleur
  • Merk Wolky

Styling Tip: Combineer deze schoenen met een casual jeans of een chique pantalon.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.