Wolky

0126230/430 Drayton

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037534

Welkom toekomstige koningin van de catwalk, of moeten we zeggen, van de huiskamer? Maak jij je klaar om iedereen kijkend naar je voeten te krijgen met de Wolky 0126230/430 Drayton sneakers, jouw nieuwste bondgenoot voor mode en meer. En laat ons je een geheimpje verklappen - er is niets beter dan je zelfverzekerd te voelen in cognac kleurige schoenen, als een luxueus shotje drank voor je voeten, maar dan zonder de kater!

Deze sneakers zijn gemaakt met liefde voor je voeten, en liefde voor de planeet. Het comfort van het hoogste kwaliteit leer geeft dat "aaah zo comfy" gevoel elke keer wanneer je ze aantrekt. En als bonus hebben jouw voeten geen last meer van kwade zweetgeurtjes door de leren voering. Vanaf nu ademt alles klasse, zelfs de geur van je schoenen!

Ook bang om je geliefde houten vloer te bekrassen? Niet met deze prachtexemplaren. Deze schoenen zijn slim ontworpen met een rubberen zool waardoor je zorgeloos je eigen modeshow kunt lopen. Wij hebben je door, hoor, en het is helemaal oké!

Dus durf je de stap te nemen naar een groener en stijlvoller leven? Pak deze kans met beiden handen... eh, voeten, en verover de wereld met de Wolky 0126230/430 Drayton. Iedere stap die je neemt met deze schoenen is een stap dichterbij echte schoonheid en duurzaamheid. En vergeet niet je overwinningen te delen met #stylishfortheearth en #proudofmychoice. Je bent klaar om te stralen!

En weet je wat het beste is? Je hoeft alleen maar je schoenen in een kartonnen doos te stoppen en voila, je avontuur kan beginnen. Dus waar wacht je nog op? Stap in je nieuwe leven, comfortabel, luxueus en duurzaam in stijl. Het is makkelijker dan je denkt!

Ben je op zoek naar ultiem comfort en stijl die aandacht besteedt aan jouw loopplezier? Dan zijn de Wolky dames sportieve schoenen, model Drayton, echt iets voor jou! Deze Drayton Softy Wax in een prachtige cognac kleur zijn echte eyecatchers. Het luxueuze leer aan de buitenkant geeft de schoenen een tijdloze uitstraling, terwijl de rubberen zool zorgt voor een perfecte grip en flexibiliteit tijdens het lopen.
Wat deze schoenen zo bijzonder maakt, is het unieke voetbed van Wolky. Het voetbed is anatomisch gevormd en bestaat uit verschillende lagen kurk en memory foam, waardoor je een ongeëvenaard comfort en optimale ondersteuning ervaart. Het voetbed past zich aan aan de vorm van jouw voeten, alsof je op wolken loopt. Deze eigenschap is typerend voor Wolky schoenen en maakt ze zo geliefd bij vrouwen die comfort en kwaliteit waarderen.
Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt: hoe slechte schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Dat kan anders! Daarom nemen we bij Wolky jouw loopplezier serieus. Onze passie is het om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Het belangrijkste? Wolky schoenen moeten steun bieden, want naast dat ze lekker zitten, moeten schoenen je voeten ook ondersteunen. Dáár heb je namelijk echt wat aan. We streven ernaar om schoenen te maken, waarvan je aan het einde van de dag bij het naar bed gaan pas beseft dat je ze nog aan hebt. We zijn er trots op dat we al 40 jaar vrouwen voorzien van comfortabele, ondersteunende schoenen, die gemaakt zijn om op te lópen. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, geven aan niet meer anders te willen. Dat is waarom sommige modellen al tientallen jaren in onze collectie zitten.
Ontdek nu het unieke comfort en stijl van Wolky schoenen met de Drayton Softy Wax, en geef je voeten de aandacht en ondersteuning die ze verdienen. Stap in stijl en comfort, stap in Wolky! Wolky, omdat je voeten het verdienen!