Wolky

0126230/730 Drayton

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037535

Hé daar, groene superheld! Ben je klaar om de wereld te redden maar wil je er wel goed bij lopen? Zeg dan hallo tegen onze beeldige 0126230/730 Drayton van Wolky! Deze betoverende schoen, in de kleur van het bos, is jouw perfecte compagnon op het pad van duurzaamheid en stijl.

Met zijn zachte, flexibele leren voering lijkt het alsof je op wolken loopt. Maar laat je niet misleiden door de comfortabele binnenkant van deze schoen. De buitenkant is namelijk minstens zo indrukwekkend met zijn stijlvolle lederen look. En had ik al gezegd dat hij groen is? Heel groen. Boomgroen, om precies te zijn.

Maar er is meer! De robuuste rubberen zolen van de Drayton houden van elk avontuur, van de gladste stadsstraten tot de ruigere landweggetjes. Trek ‘m aan en ervaar de grip. Voel de stad onder je voeten liggen. De wereld ligt letterlijk aan je voeten met deze stappers.

Met deze groene schoonheden aan je voeten ben je niet alleen een lust voor het oog, je draagt ook bij aan een groener en duurzamer bestaan. Je bent de wandelende, groene, belichaming van stijl en duurzaamheid. Kortom, wij hebben de schoen gevonden die perfect bij jou past. Een bewuste trendsetter, dat ben jij! Met deze Wolky's aan je voeten ben je klaar om de wereld een groenere toekomst in te leiden. Stap voor stap.

Geschikt voor dames en gemaakt met alle liefde en respect voor moeder natuur. De magie van deze groene pareltjes moet je gewoon ervaren. Met de Wolky 0126230/730 Drayton aan je voeten straal je duurzaamheid uit. Trek ze aan, zet je beste groene voet voor en... Red de wereld in stijl!

Stap in de forest-kleurige Drayton van Wolky en geef jezelf het ultieme comfort en stijl cadeau. Als vrouw verdien jij het om elke dag moeiteloos in luxe te stappen, en dat is precies wat deze elegante dames schoenen van hoogwaardig leer je kunnen bieden.

Het tijdloze forest design van deze schoenen is gemakkelijk te combineren, waardoor jij zonder enige moeite stijlvol voor de dag kan komen. Of je nu kiest voor een casual look met een jeans of een nette outfit met een broek, met de Drayton van Wolky zie je er altijd fantastisch uit.

Wolky begrijpt jouw behoefte aan goede ondersteuning, en dat is precies waarom de Drayton schoenen speciaal met jou in gedachten zijn ontworpen. Comfort en duurzaamheid staan voorop bij Wolky, en dat zie je terug in elk detail van deze schoenen.

Met de Drayton van Wolky voel je direct het verschil dat comfortabele en ondersteunende schoenen in jouw dagelijks leven kunnen maken. Of je nu de hele dag actief bezig bent of gewoon op zoek bent naar een paar schoenen dat je met gemak de hele dag door kan dragen, deze schoenen bieden het allemaal.

Ervaar zelf de passie van Wolky voor kwaliteitsschoenen met een perfecte pasvorm, tijdloos design en optimaal comfort. Kies voor de Drayton van Wolky en ontdek zelf de combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid die deze schoenen te bieden hebben.

Met Wolky ben je verzekerd van hoogwaardig leer, tijdloos design en de belofte van kwaliteit. Wolky neemt jouw loopplezier serieus en streeft ernaar om comfortabele, ondersteunende schoenen te maken die gemaakt zijn om op te lopen. De Drayton van Wolky is daar het perfecte voorbeeld van.

Kies voor de Drayton van Wolky en geniet van de perfecte mix van stijl, comfort en duurzaamheid. Laat Wolky jouw stap voor stap begeleiden op jouw reis naar comfort en stijlvolle elegantie. Wolky staat garant voor schoenen die niet alleen lekker zitten, maar ook je voeten ondersteunen, zodat je moeiteloos de dag door kan komen.

Ga voor de hoogwaardige leer, tijdloos design en optimaal comfort van de Drayton schoenen van Wolky. Ontdek zelf waarom zoveel vrouwen niet meer zonder Wolky willen. Designed for walking, designed for you.

Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus en streven we ernaar om schoenen te maken die je dag verbeteren. Onze passie is het om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Laat Wolky jouw wandelingen verbeter