Wolky

0137730/432

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Artikel Nr. 00036961

Hallo daar, wereldverbeteraar! Stel je eens voor, je trektocht door de bruisende stad, of je ontspannen dag in het park, of je heerlijk dansen onder de sterren. Waar je ook heen gaat, je doet het in stijl en comfort, met de onmiskenbare Wolky 0137730/432 aan je voeten. Neergestreken in een elegante cognac kleur, zijn deze schoenen gelijk aan het ruwe diamant dat zowel waarde als schoonheid ademt - met een extra vleugje verantwoordelijkheid voor onze geliefde Moeder Aarde.

Wanneer je deze parels draagt ben je niet alleen modebewust maar draag je ook jouw groene hart op jouw hielen. Elke stap die je zet in deze schoenen symboliseert jouw liefde en toewijding voor deze prachtige planeet. Je garderobe straalt nu niet alleen stijl uit, maar ook jouw voortreffelijke zorg voor de wereld. Geweldig toch?

Deze duurzame luxe items zijn de perfecte mix van stijl en verantwoordelijkheid. Met deze schoenen aan je voeten, zet je zonder moeite stappen richting een groenere wereld. Dus daar sta je dan, jouw voeten gekleed in het zachte leer van de Wolky 0137730/432’s , trots te glimlachen naar de wereld. Dus kom op, wereldverbeteraar, de wereld wacht op je eerste stap!

Stap in stijl en ultiem comfort met de 0137730/432 van Wolky! In een prachtige cognac kleur combineert deze schoen moeiteloos comfort, stijl en duurzaamheid in één enkel paar. Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus en hebben we deze must-have schoen ontworpen om jou de ideale mix van comfort, stijl en duurzaamheid te bieden.

Het begon allemaal in de jaren '80, toen oprichter Kees Diks op zoek was naar een voetbed dat ondersteunend was en toch zacht aanvoelde. Het resultaat? Een uniek voetbed van kurk met een laag memory foam, afgedekt met suède. Dit voetbed vormt de basis van alle Wolky schoenen en zorgt voor ongeëvenaard comfort en ondersteuning.

Je verdient het beste, dus gun jezelf het comfort en de stijl waar je recht op hebt met de 0137730/432 van Wolky. Onze missie is om kwaliteitsschoenen te creëren die de perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en maximaal comfort. Onze schoenen zijn ontworpen om je de hele dag door te laten genieten, zonder dat je last krijgt van pijnlijke voeten.

Kies voor kwaliteit, comfort en stijl. Laat je voeten verwennen en geniet van elk moment met deze tijdloze schoen die je keer op keer zal verrassen. Wolky is 'designed for walking', en met de 0137730/432 zal elke stap die je zet een genot zijn. Kies voor Wolky en ervaar het verschil dat echt comfort kan maken in je dagelijks leven. Je verdient het beste, dus waarom zou je genoegen nemen met minder?

Stap in de wereld van comfort en stijl met de 0137730/432 van Wolky. Designed for walking, designed for you. Succes met je aankoop en veel loopplezier gewenst!