Wolky

0137839/430 Pamban

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037541

Hallo trendsetter, ben je klaar om je voetafdruk op de wereld te zetten? Met de 0137839/430 Pamban van Wolky ga je dat zeker doen, en niet alleen door de opvallende blauwe kleur. Deze stijlvolle stappers, vervaardigd uit het fijnste leer, zijn een genot om naar te kijken en dat gevoel zet voort zodra je ze aantrekt.

Eenmaal aan je voeten, voelt elke stap als zweven over wolken, en nee, dat ligt niet aan je nieuwe pantoffels. Het is allemaal te danken aan de soepele leren voering van deze topstukken. Plus, hebt je ooit de luxe ervaren van een stevige rubberen zool? Dit is comfort zoals alleen Wolky het kan bieden.

Maar wacht, dat is nog niet alles! Door voor deze schoenen te gaan, zet je namelijk een belangrijke stap naar duurzaamheid. Je geeft niet alleen je outfit een upgrade, maar maakt ook een sterk statement. Elke stap die je zet, is een knipoog naar Moeder Natuur, een uitgestoken hand naar een groenere toekomst.

Je bent dus niet alleen goed bezig voor je voeten, maar ook voor onze aarde. Dus wat houdt je nog tegen? Haal deze groene held uit de kast en loop de duurzame toekomst tegemoet. Zet voet aan wal in de wereld van duurzaamheid, met de 0137839/430 Pamban van Wolky aan je voeten.

0137839/430 Pamban van Wolky

De 0137839/430 Pamban van Wolky combineert stijl en comfort in één. Gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant, verzeker je je van topkwaliteit. Deze schoenen zijn niet alleen mooi en goed voor je voeten, maar ook goed voor de planeet.

  • Hoogwaardig leer
  • Comfortabele voering
  • Duurzaam design
  • Tijdloze look

Styling tip: Deze schoenen passen perfect bij een nette, casual outfit of tijdens je dagelijkse bezigheden.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.