Wolky

0138081/300 Forth XW

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037639

Rol die rode loper maar uit! Mag ik je even voorstellen aan de ster van de avond? Maak kennis met de 0138081/300 Forth XW, jouw perfecte begeleider in stijl en comfort dat het merk Wolky je biedt.

Je vraagt je natuurlijk af of deze schoenrichting de toekomst is. Wel, het antwoord is: absoluut! Deze bruine schoonheid is gemaakt uit hoogwaardig leer, waardoor je voeten worden omhuld in een zachte, warme liefdesbrief van comfort. Het voegt een uitstraling van onmiskenbare elegantie toe aan elke outfit.

Rennen om de bus te halen of een spontane wandeling door het park? Geen zorgen, de rubberen zool van deze Wolky heeft je gedekt. Elke stap die je zet, elke beweging die je maakt, deze schoen will be watching you, ondersteunend en veerkrachtig.

Zie je die subtiele stiknaden en de strakke lijnen die de buitenkant sieren? Dat is vakmanschap met een knipoog, vriend(in). Met zulke details geef je een statement af dat zowel hip als klassiek is. De perfecte balans, zeg maar.

Kortom, de 0138081/300 Forth XW is meer dan een schoen. Het is een commitment aan jezelf. Het is kiezen voor kwaliteit, comfort en een voortreffelijke stijl zonder in te boeten aan duurzaamheid en respect voor de planeet. Dus, klaar om te schitteren, kampioen?

0138081/300 Forth XW van Wolky

Deze 0138081/300 Forth XW schoen van Wolky is een perfecte keuze voor wie stijl en comfort belangrijk vindt. Gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnenkant als de buitenkant, zorgt deze schoen voor een elegante en duurzame look. Wolky staat bekend om schoenen die niet alleen mooi zijn, maar ook goed voor je voeten én voor de planeet.

  • Kleur: bruin
  • Voering: leer
  • Buitenkant: leer
  • Merk: Wolky

Styling tip:

Combineer de 0138081/300 Forth XW met een donkere jeans voor een casual, maar stijlvolle look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.