Wolky

0140291/988

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Artikel Nr. 00037246

Hallo, jij hippe eco-pionier! Maak kennis met de Wolky 0140291/988. Deze schoenen zijn geen simpel modeartikel, nee, ze zijn een ambassador van jouw unieke karakter en idealen. Als een regenboog van petroltinten zorgen ze ervoor dat jouw persoonlijkheid straalt en geven ze je de vrijheid om eindeloos te mixen en matchen.

De comfort van deze Wolkies is ongekend, ze voelen als een tweede huid waardoor het lijkt alsof je op wolken loopt. Ze zijn je betrouwbare partner, ongeacht de setting. Een drukke stad, een zomerfestival of een adembenemende zonsondergang, niets is te zwaar voor deze comfortabele stappers.

Maar het beste have we voor je bewaard: de Wolky 0140291/988 is een groen statement op zich! De subtiele print op de schoen is een symbool van jouw respect voor Moeder Natuur. Door te kiezen voor deze schoenen laat je zien dat jouw levensstijl verantwoord en duurzaam is. En zeg nou zelf, dat was nog nooit zó trendy!

In de Wolky 0140291/988, zet je geen stap, maar een sprong voorwaarts. Ze zijn een trouwe metgezel op jouw pad naar duurzaam leven. Doe ze aan, voel de connectie met de aarde en zet samen met ons stappen richting een groene toekomst. Klaar om de wereld te veroveren? Trek dan je Wolky 0140291/988, en laat het avontuur beginnen!

Stap in stijl, comfort en duurzaamheid met de 0140291/988 van Wolky! Deze elegante schoen in petrol multi combineert mode en functie op een unieke manier. Gemaakt van zachte en duurzame materialen, garanderen deze schoenen ultiem comfort tijdens het dragen. De ondersteunende zool biedt de grip die je nodig hebt en zorgt ervoor dat je moeiteloos de hele dag kunt blijven lopen. De productie van deze schoenen is milieuvriendelijk, wat bijdraagt aan een betere wereld.

Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus. Onze passie is het creëren van kwaliteitsschoenen die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Deze schoenen bieden niet alleen comfort, maar ook de ondersteuning die je voeten nodig hebben. Met de 0140291/988 van Wolky maak je altijd een goede indruk, waar je ook naartoe gaat.

Combineer ze met een casual jeans voor een trendy look, of met een sportieve broek voor extra comfort en stijl. Wolky staat al 40 jaar bekend om het ontwerpen van kwaliteitsschoenen die perfecte pasvorm, tijdloos design en optimaal comfort bieden. Deze schoenen zijn meer dan alleen een modeaccessoire; ze bieden steun en zorgen ervoor dat je aan het einde van de dag niet eens meer merkt dat je schoenen aan hebt.

Ervaar het hoogwaardige comfort van de anatomisch gevormde voetbedden van de 0140291/988 van Wolky. Loop letterlijk en figuurlijk op Wolky's en ervaar zelf het verschil dat Wolky maakt. Bestel nu en stap in de wereld van comfortabele, ondersteunende en stijlvolle schoenen. #WalkingInStyle.

Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt: hoe slechte schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Dat kan anders! Daarom nemen we bij Wolky jouw loopplezier serieus. Onze passie is het om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Het belangrijkste? Wolky schoenen moeten steun bieden, want naast dat ze lekker zitten, moeten schoenen je voeten ook ondersteunen. Dáár heb je namelijk echt wat aan.

We streven ernaar om schoenen te maken, waarvan je aan het einde van de dag bij het naar bed gaan pas beseft dat je ze nog aan hebt. We zijn er trots op dat we al 40 jaar vrouwen voorzien van comfortabele, ondersteunende schoenen, die gemaakt zijn om op te lópen. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, geven aan niet meer anders te willen. Dat is waarom sommige modellen al tientallen jaren in onze collectie zitten. Wolky’s worden door ons ontworpen én met de hand