Wolky

0157211/002 Luna

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036963

Hallo daar, avontuurlijke fashionista! Zie je jezelf al stralen, de show stelend op het trottoir met de betoverende 0157211/002 Luna van Wolky? Zeg die naam nog eens hardop, strookt die niet heerlijk met het ritme van je hart? Zijn jij en Luna niet een perfecte match?

De Luna is geen normale schoen, nee zeg! Ze is een held, een ode aan Moeder Aarde en de beschermers ervan. Haar buitenkant, gemaakt van het allereerste leer, is zo puur als een ochtend in de wildernis, zo donkerzwart als het pikkedonker van een maanloze nacht.

Maar dat is nog niet alles! Aan de binnenkant wacht je een verrassing. Ooit gedacht dat leer zo zacht kon zijn, je voeten zullen waarschijnlijk door de wolken zweven. Dat dachten we al. Wist je overigens dat die stevige rubberen zool onderaan Luna je ticket is naar oneindige avonturen? Of je nu de hectische stad trotseert of onverwachte routes inslaat, Luna blijft je trouw, altijd aan je zijde…en vooral onder je voeten!

Klaar om met stijl en gratie een kleinere ecologische voetafdruk achter te laten? Met Luna aan je voeten krijgt groen leven een geheel nieuwe betekenis. Zwaai vaarwel naar je alledaagse schoenen en verwelkom de onmiskenbare charme van Luna. Trek ze aan, stap naar buiten en laat je groene voetafdruk achter!

Upgrade je schoenencollectie vandaag nog met de Wolky Luna, de must-have voor stijlbewuste dames die comfort en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De Luna's in de tijdloze kleur zwart zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu een casual look of een chique outfit wilt creëren.

Wat de Luna's echt uniek maakt, is het speciale voetbed. Door de combinatie van kurk en memory foam geniet je van optimale ondersteuning en zachtheid, zodat je moeiteloos de hele dag door kunt lopen zonder enig ongemak te ervaren. Wolky staat bekend om comfort, en met de Luna's tillen ze dit naar een hoger niveau.

De veelzijdigheid van de Luna maakt ze een absolute must-have in je schoenencollectie. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gepland hebt staan, met de Luna's loop je vol zelfvertrouwen rond terwijl je geniet van luxe materialen en vakmanschap. Wolky begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om comfortabele en ondersteunende schoenen te hebben, en met de Luna's zorgen ze ervoor dat jij elke stap met gemak zet.

Laat jezelf verwennen met de Wolky Luna's en ervaar waarom zoveel vrouwen geen genoeg kunnen krijgen van de collectie comfortschoenen van Wolky. Upgrade vandaag nog je garderobe met de Luna's en geniet van een actief en comfortabel leven. Wolky, designed for walking. Je voeten zullen je dankbaar zijn!