Wolky

0192530/210

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Artikel Nr. 00037804

Voel je de urban vibe al? Dat is Wolky's 0192530/210 stadschoen die op je wacht, klaar om je stap voor stap meer voetcomfort te bezorgen. Deze schoen, verkrijgbaar in een stoer anthraciet, is als die goede vriend die altijd klaarstaat voor een avontuur. Noem het jouw metgezel voor de dagelijkse stedelijke jungle, of je nu op weg bent naar je werk, het café, of een najaarswandeling maakt in het park.

Schoenen van het merk Wolky staan bekend om hun kwaliteit en dat is bij deze parel niet anders. De naam Wolky, een knipoog naar het woord 'wolk', zegt al genoeg over het loopcomfort, toch? Je dreigt haast in de wolken te lopen met dit paar aan je voeten. Ze zijn gemaakt om je voeten de kracht en steun te geven die ze nodig hebben, terwijl je de wereld aan je voeten hebt.

Stel je eens voor hoe deze anthraciet-met-een-edge je hele outfit een upgrade kan geven. Zij zorgen ervoor dat je altijd in stijl de deur uitstapt, of dat nu in de schemering van de vroege ochtend is of na een lange dag op de been. En ondertussen draag je bij aan een groenere wereld, want winkelen bij de Mulders is winkelen met een gerust hart. Hoe cool is dat?

Dus waar wacht je nog op? Haal die sprankelende Wolky 0192530/210 in huis en stap moeiteloos door je dag, om alle hoeken van de stad te verkennen. Onthoud: iedere stap die je zet, zet je in stijl. En dat allemaal dankzij Wolky en de Mulders. Dat is pas echt stylish verantwoord lopen!

0192530/210 van Wolky

De 0192530/210 van Wolky is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Gemaakt van duurzame materialen, biedt deze stevige schoen comfort en ondersteuning. Met een moderne anthracite kleur en een stijlvolle, robuuste zool, laat je een duidelijke indruk achter. Wolky staat voor schoenen die niet alleen mooi zijn en goed zijn voor je voeten, maar ook voor de planeet.

  • Materiaal: duurzaam en robuust
  • Kleur: anthracite
  • Kenmerkende Wolky logo op de zijkant
  • Stevige, comfortabele constructie

Styling tip: Combineer deze veelzijdige schoenen met zowel casual als zakelijke outfits voor een stijlvolle en comfortabele look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.