Wolky

0242372/000 Gravity

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037645

Spring met beide voeten in de toekomst met deze sportieve damesschoen van Wolky. Met de 0242372/000 Gravity word je niet alleen één met de aarde dankzij de rubberen zool, maar krijg je dankzij het luxe leer ook dat gevoel van ware luxe aan je voeten. Stap vol vertrouwen de deur uit, zet je beste beentje voor en doe mee aan de groene revolutie. Alles is mogelijk met Gravity aan je zijde.

Laten we elkaar niet voor de gek houden, zwart is de nieuwe zwart, toch? Met deze Gravity in de mysterieuze kleur 'black ayr' grijp je nooit mis. Deze schoen is een echte kameleon, of je nu naar je werk gaat, de kinderen van school haalt of echt gaat sporten. In deze schoenen voel je je altijd super comfortabel en stijlvol.

Maar Gravity staat natuurlijk niet alleen voor looks. Ook aan comfort is gedacht! De binnenkant van de schoen is volledig bekleed met leer. Dus, voor iedereen die dol is op zachte voetbedden en goed ademende materialen: deze schoen is echt iets voor jou.

En het allerbelangrijkste: je kunt deze schoen met een goed geweten dragen. Door te kiezen voor materialen van hoge kwaliteit en een duurzaam productieproces laat je echt zien wat het betekent om te geven om de aarde. Dat is pas echt een stap in de goede richting! Artikelnummer 00037645, onthoud die goed!

Kortom, met de Wolky 0242372/000 Gravity loop je er niet alleen stijlvol bij, je loopt ook nog eens met een grote sprong voor de rest uit. Dus waar wacht je nog op? Zet vandaag nog een lichtvoetige stap richting onze toekomst. Samen maken we de wereld een tikkeltje groener, één schoen tegelijk.

0242372/000 Gravity van Wolky

De 0242372/000 Gravity in black ayr van Wolky is een schoen die niet alleen mooi is en goed voor je voeten, maar ook voor de planeet. Met een volledig leren voering en buitenkant zorgt deze schoen voor comfort en duurzaamheid.

  • Kleur: black ayr
  • Materiaal voering: Leer
  • Materiaal buitenkant: Leer
  • Merk: Wolky

Styling tip: Combineer de Wolky 0242372/000 Gravity moeiteloos met zowel casual als sportieve outfits voor een stijlvolle look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.