Wolky

0242413/800 Newton

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037555

Sla je slag met de 0242413/800 Newton van Wolky. Dit blauwe pareltje is precies wat je nodig hebt om je outfit naar een hoger niveau te tillen. Geschikt voor de sportieve dame, maar ook voor de vrouw die houdt van een casual touch met een tikkeltje flair. Trek ze aan en je bent klaar om de wereld te veroveren, hoe magisch klinkt dat?

Wat maakt de 0242413/800 Newton zo bijzonder? Nou, de buitenkant is helemaal gemaakt van leer. Voor de liefhebbers, ja, ook de voering! Een solide bouw die past bij de sfeer van de moderne vrouw. Ook de rubberen zool draagt bij aan het comfort. Deze combinatie betekent dat je direct comfort ervaart zodra je deze schoenen aantrekt. En dat zonder in te boeten op stijl.

De kleur van deze schoenen? Dat is een fantastische blauwe tint die elke outfit een vrolijke touch geeft. Perfect om te combineren met een jeans of een zomerse jurk. Prachtig toch, zo'n veelzijdige schoen?

Schoonheid komt van binnenuit, en dat geldt ook voor de 0242413/800 Newton. De binnenvoering van leer zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm, zodat je voeten de hele dag lekker blijven voelen. Vertrouw me, je voeten zullen je dankbaar zijn!

Dus waar wacht je nog op? Ga voor de 0242413/800 Newton van Wolky en voeg een beetje pit toe aan je dagelijkse stijl. Voor al je avonturen, groot of klein, deze schoenen zijn erbij. Het avontuur begint bij de Mulders!

0242413/800 Newton - Wolky

Deze stijlvolle 0242413/800 Newton schoenen van het merk Wolky zijn uitgevoerd in een prachtige blauwe kleur. De binnen- en buitenkant zijn volledig gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor comfort en duurzaamheid. Deze schoenen zijn niet alleen mooi en goed voor je voeten, maar ook voor de planeet.

  • Hoge kwaliteit leren voering
  • Duurzaam leer aan de buitenkant
  • Tijdloos blauw design
  • Merk: Wolky

Styling tip Combineer deze Newton schoenen met een casual outfit voor een stijlvolle, verantwoorde look.

De-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.