Wolky

0277513/505 Adams

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037652

Maak kennis met een schoen die net zo gedurfd is als jij: de 0277513/505 Adams van Wolky. Geloof het of niet, deze schoen is zo rood - nee, zo donkerrood - dat hij bijna even creatief en uniek is als jij. Dus trek er een paar aan, jaag je dromen na, en doe het met een knipoog!

Dit is niet zomaar een schoen, maar een Wolky. Wat dat betekent? Wel, je krijgt kwaliteit, comfort en een onweerstaanbare look, allemaal in hetzelfde paar. Het donkerrode leer van deze schoen is niet alleen een blikvanger, maar het is ook gemaakt om langdurige, goedgebekte avonturen weer te staan. De voering van leer geeft dan weer aan elk avontuur een luxueus, comfortabel gevoel.

Je kunt rennen, springen of gewoon lekker relaxen dankzij de rubberen zool. Waar je ook naartoe gaat, je doet het op je eigen manier in de 0277513/505 Adams van Wolky. En nog beter, dat doe je zonder je zorgen te maken over je ecologische voetafdruk.

Hier bij de Mulders dragen we zorg voor onze planeet. We willen de komende 100 jaar trotseren met plezier, maar ook met verantwoordelijkheid. En dat is precies waar deze donkerrode schoonheid voor staat. Dus stap in je nieuwe schoenen en stap over op een groenere, gelukkigere en ongetwijfeld modieuzere toekomst. Het artikelnummer van deze schoen is 00037652. Vergeet dat niet, het zou zomaar je nieuwe geluksnummer kunnen zijn. Dus, wat houdt je nog tegen?

0277513/505 Adams van Wolky

De 0277513/505 Adams van Wolky is uitgevoerd in een elegante dark-red kleur en is volledig gemaakt van leer, zowel de voering als de buitenkant. Wolky staat bekend om schoenen die niet alleen mooi zijn en goed voor je voeten, maar ook voor de planeet.

  • Kleur: dark-red
  • Materiaal buitenkant: leer
  • Materiaal voering: leer
  • Merk: Wolky

Styling tip: Combineer deze dark-red Wolky schoenen met een casual jeans voor een sportieve look of een nette pantalon voor een zakelijke uitstraling.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.