Wolky

0320468/080 Jewel

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Multicolour
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00050057

Laten we het hebben over een schoeisel dat echt kan sprankelen - 0320468/080 Jewel van Wolky. Dat klinkt als een geheime code, toch? Nou, het is eigenlijk veel cooler. Dit zijn multicolour sandalen dat jou opvalt, zowel qua stijl als comfort.

Wat maakt deze schoenen zo speciaal? Ze zijn gemaakt van leer, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Dat betekent niet alleen dat ze er goed uitzien, maar ook dat ze je voeten zachtjes 'huggen'. Comfort? Check. Stijl? Dubbel check. De rubberen zool zorgt voor een prettige grip, zodat je zorgeloos door het leven kunt stappen. Of rennen, dansen, springen - whatever makes you happy!

De zwarte en blauwe tinten geven het geheel een chique sfeer. En zou je dan denken dat ze alleen bij speciale gelegenheden gedragen kunnen worden? Think again! De schachthoogte is laag waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Ze bieden een vleugje kleur aan je outfit zonder overweldigend te zijn. Dat betekent dat je ze gemakkelijk kunt combineren met bijna elke outfit in je kast.

Allen voor fashionista's? Absoluut niet. Als een product van Wolky - bekend om zijn aandacht voor comfort – is de Jewel sandaal een perfecte combinatie van mode en functie. Ideaal om je zowel comfortabel als fabulous te voelen, waar je ook bent.

Kom op, geef je voeten iets om over te juichen! De 0320468/080 Jewel staat te popelen om deel uit te maken van je schoenencollectie. Maak vandaag nog die stap en voel het verschil.

Heb je genoeg van schoenen die je dag verpesten met pijnlijke voeten en ongemak? Bij Wolky begrijpen we dat je schoenen niet alleen comfortabel moeten zijn, maar ook ondersteunend, stijlvol en duurzaam. Daarom introduceren we met trots de Mulder Schoenen 0320468/080 Jewel sandalen. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames die kiezen voor kwaliteit, pasvorm en tijdloze stijl.
De Jewel sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen. De suède afwerking geeft deze sandalen een unieke en trendy uitstraling die perfect past bij elke outfit. Maar wat deze sandalen echt bijzonder maakt, is het voetbed.
Het voetbed van de Jewel sandalen is een meesterwerk op zich. Ontworpen met een combinatie van kurk en memory foam, zorgt dit voetbed voor ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Of je nu een lange dag voor de boeg hebt of gewoon lekker wilt wandelen, met de Jewel sandalen blijven je voeten fris en comfortabel. De rubberen zool zorgt voor goede grip en stabiliteit, en garandeert een lange levensduur zodat je extra lang van deze sandalen kunt genieten.
De Mulder Schoenen 0320468/080 Jewel sandalen zijn verkrijgbaar in de kleuren multicolour en black-blue, zodat je eindeloos kunt combineren en je eigen stijl kunt creëren. De details en afwerking van deze sandalen zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor ze een luxe uitstraling hebben die je look compleet maakt.
Bij Wolky streven we ernaar om schoenen te maken die niet alleen comfortabel zijn, maar ook je voeten ondersteunen en je dagelijks loopplezier bieden. Met de Jewel sandalen ben je verzekerd van comfortabele, ondersteunende schoenen die je de hele dag kunt dragen. Ontworpen en met de hand gemaakt met oog voor detail en vakmanschap, zijn deze sandalen een must-have voor elke vrouw die waarde hecht aan comfort en stijl.
Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf vandaag nog met de Mulder Schoenen 0320468/080 Jewel sandalen van Wolky en ervaar het verschil in comfort en stijl. Maak van elke stap een genot met deze prachtige sandalen, bestel ze nu en loop vol vertrouwen de wereld in!
Met Wolky kies je voor comfort, kwaliteit en stijl. Designed for walking, made for living.