Wolky

0444420/000 Murray XW

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool TR/leeromtrokken hak
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037664

Je kent het vast wel, je bent op zoek naar die perfecte schoen die zowel stijlvol als comfortabel is. Die jouw voeten de hele dag doorbrengen in een oase van comfort, terwijl je tegelijkertijd hoge ogen gooit met je trendy look. Stop met zoeken, je hebt ze gevonden. Maak kennis met deze prachtige blauwe enkellaarsjes van het merk Wolky, de Murray XW. En weet je wat? Ze zijn speciaal ontworpen voor dames zoals jij!

Deze mooie laarsjes, gemaakt van leer, herdefiniëren het concept van comfort. Ze zijn enkelhoog, dus perfect voor het aankomende seizoen. De buitenkant, evenals de voering, zijn helemaal leer, zodat je voeten kunnen ademen. Bovendien, de zool is gemaakt van TR met een leeromtrokken hak, zodat je stap na stap de perfecte grip en demping ervaart.

Laat je verbazen door de levendige blauwe kleur. Hij is niet alleen geweldig om te zien, maar geeft ook een speels effect aan je outfit. Combineer ze met je favoriete jeans of een leuke rok, en steel de show waar je ook bent. Bovendien zorgt deze kleur voor een frisse wind door je schoenencollectie. Durf je al aan de blauwe loper te denken?

Maar zo zijn ze niet alleen trendy, ze zijn ook duurzaam. Onthoud de oude wijsheid: in een goed paar schoenen sta je steviger in het leven - en deze laarsjes zijn zeker een geweldige keuze! Dus, waar wacht je op? Haal nu dit artikelnummer 00037664 van de Murray XW enkellaarsjes in huis en stap met het goede been de komende seizoenen in!

0444420/000 Murray XW van Wolky

De Wolky 0444420/000 Murray XW biedt stijl en comfort in een duurzame vormgeving. Gemaakt van hoogwaardig leer voor zowel de binnen- als buitenkant, deze schoen is niet alleen mooi maar ook goed voor je voeten en de planeet.

  • Hoogwaardig lederen voering en buitenkant
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Stevig design met comfortabele pasvorm
  • Merknaam Wolky voor gerenommeerde kwaliteit

Styling Tip: Deze schoen is perfect voor elke gelegenheid; combineer met een stijlvolle jeans of een nette broek voor een sportieve yet elegante look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.