Wolky

0444420/430 Murray XW

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037665

Hey daar, fashionista! Ben je op zoek naar dat perfecte paar enkellaarsjes dat kwaliteit, comfort en stijl combineert? Welnu, jouw zoektocht eindigt hier bij de Wolky 0444420/430 Murray XW. Nee hoor, je hoeft ons niet te bedanken, dat is gewoon wat we doen.

In het hippe blauw maakt dit laarsje een statement zonder te overdrijven. Het is chic, het is gewaagd en het is helemaal klaar om jouw outfit naar een hoger niveau te tillen. En laten we eerlijk zijn, wat is een betere manier om je liefde voor onze lieve planeet te tonen dan met een laarsje dat even duurzaam is als stylish?

Deze schoonheid is gemaakt van zacht leer aan zowel de binnen- als de buitenkant, met een handige enkelhoge schacht. Perfect voor die dagen dat je zowel comfort als stijl nodig hebt. En maak je geen zorgen over slippartijen, de rubberen zool zorgt voor voldoende grip op alle soorten terrein.

Dus daar heb je het. Een kwaliteitslaarsje dat goed voelt, er geweldig uitziet en ook nog eens vriendelijk is voor Moeder Aarde. Het is alsof je een cake eet en hem ook nog houdt. Artikelnummer: 00037665, voor wanneer je klaar bent om de sprong te wagen en dit fantastische enkellaarsje aan je garderobe toe te voegen. En onthoud; goede schoenen brengen je naar goede plekken.

0444420/430 Murray XW van Wolky

Ontdek de Wolky 0444420/430 Murray XW. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel van binnen als van buiten, voor ultiem comfort en duurzaamheid. Ze belichamen Wolky's toewijding aan stijl, voetgezondheid én het milieu.

  • Hoogwaardig leer als binnen- en buitenmateriaal
  • Wolky logo op de schoen
  • Klassiek en tijdloos ontwerp
  • Duurzame constructie

Styling Tip: Combineer deze elegante schoenen met een nette broek of jeans voor een veelzijdige look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.