Wolky

0444425/280

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040767

Hallo daar! Heb jij dat gevoel ook wel eens in de ochtend? Dat gevoel dat je styledagboek wel een vleugje elegantie kan gebruiken? Nou, we hebben iets voor je. Maak kennis met de 0444425/280 van Wolky. Stijl en comfort in een prachtig paar schoenen. En in zo'n waanzinnig blauwe kleur, dat zelfs de smurfen groen zien van jaloezie!

Met dit paar aan je voeten ben je dé minimalistische stijlkoningin van de dag. Of nacht, want wie zegt dat er regels zijn voor wanneer je geweldig mag zijn? Precies, niemand. Dus go girl, ga de straat op en laat het asfalt onder je voeten trillen van verwondering. Of de vloer van het kantoor, ook goed.

Wist je dat de buitenkant van deze knapperds is gemaakt van echt leer? Dat geeft niet alleen een royal gevoel aan je voeten, het zorgt er bovendien voor dat deze schoenen lang meegaan. Betekent dat je langer kunt genieten van dat comfort. En comfort is niet alles, want als we naar binnen kijken, zien we een voering van leer. Luxe aan de buitenkant, luxe aan de binnenkant. Top toch?

Maar wacht, er is meer! We weten allemaal hoe glad het kan zijn tijdens een Hollandse regenbui (en laten we eerlijk zijn, dat is vaak!). Met de 0444425/280 hoef je je daar geen zorgen om te maken. De rubberen zool van deze schoenen geeft je grip, zelfs in Glibber City. Ze zijn je steun en toeverlaat, bij elke stap die je zet. Of het nu op een feestje is of tijdens een belangrijke vergadering.

Dus daar heb je het: de 0444425/280 is meer dan een laars. Het is je nieuwe beste vriendin, je partner in crime op het gebied van stijl. Een schoen die je helpt om elke dag je fantastische zelf te zijn, ongeacht het weer. Dus tilt die blauwe wolky's in je schoenencollectie en rock dit seizoen in stijl. We beloven, je zult er geen spijt van krijgen!

Maak kennis met de Mulder Schoenen 0444425/280 van Wolky, ontworpen door de expert in loopplezier. Wolky begrijpt als geen ander hoe belangrijk comfortabele schoenen zijn voor jouw dagelijks leven. Met meer dan 40 jaar ervaring weet Wolky precies wat jij als vrouw nodig hebt in een schoen.
Deze stijlvolle blauwe enkelhoogte schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en kwaliteit. Elk paar schoenen wordt met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt in de Wolky werkplaats.
Het meest unieke aspect van deze schoenen is het anatomisch gevormde voetbed. Dit voetbed, gemaakt van een combinatie van kurk en memory foam, biedt ongeëvenaard comfort en optimale ondersteuning. Jouw voeten verdienen het beste, en met deze Mulder Schoenen zorgt Wolky ervoor dat het voetbed perfect aansluit bij jouw unieke voetvorm.
Speciaal ontworpen voor dames, met een rubberen zool voor extra grip, zijn deze schoenen perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dag hebt of een avond uitgaat, deze Mulder Schoenen passen bij elke outfit en elke activiteit.
Bij Wolky streven ze ernaar om schoenen te maken waar je aan het einde van de dag nog steeds plezier van hebt. De Mulder Schoenen 0444425/280 zijn niet alleen comfortabel, maar bieden ook de ondersteuning die je nodig hebt om zorgeloos door de dag te komen. Dankzij het tijdloze design en het optimale comfort zul je niet meer anders willen dan Wolky.
Wolky's missie is om schoenen te maken om op te lopen, en dat is precies wat je kunt verwachten met de Mulder Schoenen. Ervaar het comfort en de kwaliteit waar Wolky bekend om staat, bestel vandaag nog jouw paar Mulder Schoenen 0444425/280. Trakteer jezelf op ultiem loopplezier met Wolky. Je voeten zullen je dankbaar zijn!