Wolky

0447530/305 Ronda

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045680

Klaar voor een stijlvolle en duurzame stap in de toekomst? Maak ruimte in je kledingkast voor de 0447530/305 Ronda van Wolky, en zeg hallo tegen je nieuwe beste vriendin! Is blauw jouw kleur? Dan is deze dame zeker een match voor jou. Met haar soepele lederen buitenkant en zachte voering is de Ronda niet alleen één en al stijl, maar ook comfort in een stijlvol jasje!

De robuuste rubberen zool van deze prachtige enkellaars maakt je helemaal klaar om vol vertrouwen de dag te starten. Of je nu van plan bent om even bij te kletsen met vriendinnen tijdens de brunch, een winkeluitje plant of een avondje uit hebt gepland na kantoortijden, je kunt altijd op de Ronda vertrouwen. Goed uitzien en je goed voelen was nog nooit zo gemakkelijk!

Maar de Ronda geeft je meer dan alleen een modieuze look en plezier voor je voeten. Deze schoonheid draagt ook bij aan een vriendelijkere, groenere wereld. Laten we eerlijk zijn, wie wil er niet glutenvrij én duurzaam zijn, toch? Met de Ronda maak je niet alleen een statement van stijl, maar ook van bewustzijn. Hoe cool is dat?

Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op dat beetje luxe dat je altijd al hebt willen hebben. Stap in de wereld van de Ronda en voel je net zo fantastisch als je eruit ziet. Duurzaam, stijlvol, comfortabel - Welkom bij de nieuwe jij!

Stap in stijl met de 0447530/305 Ronda enkellaarsjes van Wolky. Deze trendy blauwe schoenen van Mulder Schoenen zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en tijdloos design. Met hoogwaardig leer aan zowel de binnen- als buitenkant, stralen deze enkellaarsjes luxe uit en gaan ze lang mee. De zachte leren voering zorgt voor extra comfort en houdt je voeten fris, zelfs na een lange dag.
De rubberen zool biedt goede grip en demping, waardoor je moeiteloos kunt rondlopen zonder dat je voeten vermoeid raken. Het Wolky voetbed van kurk en memory foam vormt zich naar de unieke vorm van je voet, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen. De schachthoogte tot aan de enkel maakt deze enkellaarsjes veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits, van casual tot chique.
Bij Wolky staat comfort centraal, en dat merk je bij elke stap die je zet met de Ronda enkellaarsjes. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat deze schoenen maken voor je voeten. Stap in de wereld van stijl en comfort met de 0447530/305 Ronda enkellaarsjes van Mulder Schoenen. Bestel ze nu en geniet van comfortabele en ondersteunende schoenen die zijn ontworpen om op te lopen. Get ready to walk on clouds!