Wolky

0447581/800 Ronda

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037670

Hallo daar, trendsetter! Vandaag willen we je voorstellen aan je nieuwe favoriete must-have: de 0447581/800 Ronda van Wolky. Deze blauwe beauty is niet alleen een ware blikvanger, maar heeft ook het hart op de juiste plaats. Al nieuwsgierig?

Laat ons je allereerst vertellen over de voering. We weten dat comfort alles is als het aankomt op schoenen en daar heeft Wolky aan gedacht. De gehele voering is namelijk gemaakt van leer. Ja, je leest het goed! Leer. Dat betekent dat deze schoen zich naar jouw voet vormt, zodat jij je op je allercharmantst kunt voelen.

Maar niet alleen de binnenkant van deze schoen maakt je blij, ook het buitenwerk is om van te dromen. Gemaakt van leer in de kleur van open blauwe luchten, steelt deze schoen de show op elke straathoek. Maar schijn bedriegt niet, deze schoen is net zo sterk en duurzaam als die looks doen vermoeden.

De sterke, rubberen zool zorgt voor perfecte grip en duurzaamheid. Of je nu een wandeling maakt door de stad, een boodschappen-dash doet, of gewoon een lekkere lange wandeling maakt, deze schoen zal je niet in de steek laten.

Dus, klaar om de wereld te veroveren met stijl, comfort en een vleugje blauwasem? Maak dan vandaag nog kennis met de 0447581/800 Ronda van Wolky. Geloof ons, je voeten zullen je dankbaar zijn.

0447581/800 Ronda - Wolky

De 0447581/800 Ronda van Wolky is een blauwe schoen die stijl en comfort combineert. De buitenkant en voering van de schoen zijn volledig van hoogwaardig leer, wat duurzaamheid en een luxe uitstraling garandeert. Wolky staat bekend om schoenen die niet alleen mooi zijn en goed voor je voeten, maar ook voor de planeet.

  • Kleur: Blue
  • Materiaal binnenkant: Leer
  • Materiaal buitenkant: Leer
  • Merk: Wolky

Styling tip
Combineer deze stijlvolle schoenen met een casual outfit voor een comfortabele en trendy look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.