Palladium

05146060

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur Zwart
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00032486
Dit Palladium artikel uit de sportieve schoenen categorie is speciaal ontworpen voor heren. Het artikelnummer is 00032486 en de naam is 05146060. De schoenen zijn gemaakt in de kleur zwart, met als extra specificatie black/black. Perfect voor een stoere en sportieve look.

Stap in stijl en comfort met de Palladium 05146060, de perfecte keuze voor elke moderne man die geeft om zowel uitstraling als duurzaamheid. Deze zwarte herenschoenen zijn niet alleen trendy, maar dragen ook bij aan een groenere wereld. Het unieke design combineert duurzaamheid met een modieuze look, waarmee je niet alleen goed uitziet, maar ook een statement maakt voor onze planeet.

Met een stevige rubberen zool en een bovenwerk van gerecycled materiaal bieden deze schoenen ultiem comfort bij elke stap die je zet. Of je nu casual jeans draagt of een sportieve look, de 05146060 past bij elke gelegenheid en voegt een vleugje flair toe aan elke outfit. Palladium, als pionier op het gebied van duurzame schoenen, bewijst met de 05146060 dat stijl en duurzaamheid perfect samengaan. Het subtiele logo van Palladium benadrukt het tijdloze design en de toewijding van het merk aan onze wereld.

In 1991 bracht Palladium een van de allereerste milieuvriendelijke schoenen op de markt, waarmee het merk vooruitstrevend bleek op gebied van eco-vriendelijkheid. Kies voor de perfecte combinatie van trend en eco-vriendelijkheid met de Palladium 05146060. Maak vandaag nog een fashion statement en draag bij aan een betere toekomst voor ons allemaal. Let's walk towards a greener world!

  • Trendy zwarte herenschoenen met een duurzaam ontwerp gemaakt van gerecycled materiaal
  • Stevige rubberen zool voor ultiem comfort bij elke stap die je zet
  • Past bij elke look en gelegenheid, van casual tot sportief
  • Subtiel logo van Palladium voor een tijdloze uitstraling
  • Maak een statement voor een groenere wereld met elke stap die je zet

Kies bewust, kies voor stijl, comfort en duurzaamheid met de Palladium 05146060. Maak vandaag nog een verschil en draag bij aan een betere toekomst voor onze planeet. Get yours today!