Rieker

0535825

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Bruin
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00015667
Rieker 0535825 is een sportieve herenschoen gemaakt van bruin Ramon/Velvet/Ambor materiaal. Met zijn stoere uitstraling is deze schoen perfect voor casual gelegenheden. Het artikelnummer is 00015667.

Stap in stijl en comfort met de Rieker 0535825 herenschoenen. Gemaakt van luxe materialen zoals ramon, velvet en ambor, bieden deze bruine schoenen een tijdloze elegantie die elke outfit compleet maakt. Of je nu naar je werk gaat of een avondje uit, met deze herenschoenen zit je altijd goed.

Wat deze schoenen echt speciaal maakt, is de innovatieve Antistress technologie van Rieker. Lichter, flexibeler en met optimale schokabsorptie, zorgen deze schoenen ervoor dat vermoeide voeten tot het verleden behoren. Als een vijfde generatie familiebedrijf met ruim 20.000 medewerkers wereldwijd, staat Rieker voor vakmanschap en innovatie, wat te zien is in elk paar schoenen.

Trakteer jezelf vandaag nog op het comfort en de luxe die je verdient, en ervaar zelf hoe de Rieker 0535825 herenschoenen de perfecte balans bieden tussen stijl, comfort en kwaliteit. Loop met zelfvertrouwen en gemak de dag door dankzij deze schoenen die je voeten laten stralen.

Met de unieke Antistress technologie, lichtgewicht materialen en tijdloze designs, laat Rieker je zien waarom zij al jarenlang marktleider zijn in comfortabele schoenen van topkwaliteit. Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met de Rieker 0535825 herenschoenen en zet elke stap vol vertrouwen. Trakteer jezelf vandaag nog op de ultieme mix van stijl, comfort en kwaliteit met de Rieker 0535825 herenschoenen. Laat je voeten stralen en bestel nu!

Rieker, een vijfde generatie familiebedrijf met ruim 20.000 medewerkers wereldwijd, staat garant voor vakmanschap en innovatie. Stap in stijl met de Rieker 0535825 herenschoenen en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit waar Rieker bekend om staat. Laat je voeten stralen en bestel nu!