Rieker

0536325

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Bruin
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00014481
Rieker 0536325 is een sportieve herenschoen, gemaakt van hoogwaardig materiaal. De schoen heeft een stijlvolle bruine kleur en is geschikt voor verschillende gelegenheden. Het artikelnummer is 00014481.

Stap vol vertrouwen de wereld in met de trendy Rieker herenschoenen 0536325! Deze stoere schoenen zijn perfect om jouw garderobe een upgrade te geven en jouw look net dat beetje extra stijl te geven. Gemaakt van duurzaam Michi/Velv/Scu materiaal in een warme bruine kleur, voegen deze schoenen direct een vleugje klasse toe aan elke outfit. De unieke gespjes en speelse structuur geven een persoonlijke touch, waardoor jij gegarandeerd opvalt waar je ook gaat.

Met meer dan 170 jaar ervaring weet Rieker precies wat jij nodig hebt in comfortabele en stijlvolle schoenen. De Antistress technologie maakt deze herenschoenen lichtgewicht, flexibel en schokabsorberend. Of je nu casual gekleed wilt zijn of op een formele gelegenheid moet verschijnen, met Rieker ervaar je de hele dag comfort en klasse.

Rieker is een familiebedrijf, nu in handen van de vijfde generatie, met meer dan 20.000 medewerkers wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Thayngen, Zwitserland, en de productie is internationaal uitgebreid. Een merk dat bekend staat om kwaliteit en vakmanschap in elke schoen die ze produceren.

Bestel vandaag nog deze unieke Rieker herenschoenen en geef jouw outfit de upgrade die het verdient. Laat jouw schoenen het gesprek van de dag zijn en straal zelfvertrouwen uit waar je ook gaat. Naast Rieker zul je ook genieten van het comfort en stijlvolle design van het merk Gabor. Laat je verrassen door ons assortiment en ontdek jouw nieuwe favoriete schoenen!

Wacht niet langer en verbeter jouw look met de Rieker herenschoenen 0536325. Jij verdient het om gezien te worden in deze unieke en trendy schoenen van Rieker. Laat jezelf stralen en geef jezelf het beste op het gebied van comfort en stijl. Upgrade jouw stijl vandaag met Rieker!