Wolky

0545030/430 Cradle

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037843

Hallo daar, jij met de oogverblindende stijl! Ben je klaar om je voeten te verwennen met deze magnifieke blauwe dames Wolky's? De 0545030/430 Cradle om precies te zijn. Ze zijn zo'n prachtige tint blauw, je zou ze bijna inlijsten. En in combinatie met je favoriete jeans? Absoluut een gouden combinatie!

Maar weet je wat het beste is? Deze schoenen zijn niet alleen een feest voor het oog, ze zijn als het ware een privéfeestje voor je voeten. Dat dankzij de luxueuze lederen voering die je voeten omarmt alsof het een lange, verloren vriend is. Zacht, ademend en echt zo comfy, je voelt je alsof je op wolkjes loopt.

We willen ook zeker de stoer-uitziende rubberen zolen niet vergeten. Ze zijn duurzaam, robuust en hebben een uitstekende grip. Perfect voor die spontane moonwalk-poging op straat of misschien dat snelle sprintje naar de supermarkt voor een reep chocolade.

En laat de lage schachthoogte je niet misleiden! Deze modieuze rakkers zijn praktischer dan een Zwitsers zakmes en zorgen voor goede ventilatie en optimale bewegingsvrijheid. Dus of je nou flaneert op kantoor, een wandelmarathon wilt bijwonen of gewoon wilt chillen op de bank, de 0545030/430 Cradle van Wolky staat altijd klaar om je dag te maken.

Dus, waar wacht je nog op? Spring in deze blauwe oase van stijl en comfort en maak van elke dag een feestje met de 0545030/430 Cradle. Ze wachten geduldig om samen met jou de wereld te veroveren, stap voor stap. Gewoon, omdat jij en je voeten dat verdienen. Dus, ben je klaar voor het avontuur?

Hey there shoe lover! Ben jij op zoek naar schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook je hele dag kunnen verbeteren? Maak kennis met de Wolky 0545030/430 Cradle-schoenen.
Stel je voor: prachtige blauwe schoenen die speciaal ontworpen zijn voor dames die weten wat ze willen. Deze Cradle-schoenen zijn niet alleen comfortabel, maar ook van hoogwaardige kwaliteit en hebben een tijdloos design.
Deze beauty's zijn voorzien van een suède bovenwerk van leer en een leren voering die je voeten omarmen als een warme knuffel. De rubberen zool zorgt voor extra grip en stabiliteit bij elke stap die je zet. Maar het echte geheim zit 'm in het voetbed. Wolky heeft het perfecte voetbed ontwikkeld door kurk en memory foam te combineren, waardoor elke stap optimaal wordt ondersteund.
Met een lage schachthoogte en de trendy blauwe kleur zijn deze Cradle-schoenen eenvoudig te combineren met elke outfit. Of je nu een drukke werkdag hebt, gaat shoppen of een avondje uit bent, met deze schoenen ben je altijd stijlvol en comfortabel onderweg.
Bij Wolky worden deze Cradle-schoenen met passie en vakmanschap met de hand gemaakt in hun eigen werkplaats. Het kost maar liefst 100 paar handen om één paar van deze prachtige schoenen te produceren. De pure kwaliteit en het comfort zijn voelbaar wanneer je deze schoenen draagt.
Als vrouw hebben we allemaal weleens meegemaakt hoe slechte schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Bij Wolky begrijpen we dat en combineren we kwaliteit, perfecte pasvorm en optimaal comfort in onze schoenen. Wolky-schoenen moeten steun bieden en je voeten ondersteunen, zodat je comfortabel en stijlvol kunt rondlopen.
Geef jezelf het comfort en de ondersteuning die je verdient met de Wolky 0545030/430 Cradle. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil. Kom langs bij Mulder Schoenen en ontdek de wereld van pure kwaliteit en comfort. Jij verdient het om de hele dag comfortabel en stijlvol rond te lopen! Wolky, designed for walking.
Ben jij klaar om je voeten te laten stralen in de luxe van de Cradle-schoenen? Kies voor comfort, kwaliteit en stijl met Wolky! Wolky neemt jouw loopplezier serieus en biedt schoenen die jouw dag perfect maken. Ga voor de Cradle en ervaar het zelf!