Palladium

05524-060

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur Zwart
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034377
De Palladium 05524-060 is een zwarte veterschoen voor heren. De schoen is gemaakt van leer, heeft een rubberen zool en een voering van textiel. Het artikelnummer is 00034377.

Stap in de wereld van stijl, comfort en duurzaamheid met de Palladium 05524-060 herenschoenen in tijdloos zwart. Deze schoenen zijn niet zomaar schoenen, het zijn een statement voor jouw persoonlijke stijl en een bijdrage aan een groenere planeet.

Met een buitenkant van hoogwaardig leer stralen deze schoenen klasse uit, terwijl de comfortabele textielen voering zorgt voor ultiem draagcomfort. Palladium, een merk met een passie voor schoenen sinds 1920, staat bekend om zijn innovatie en milieuvriendelijke benadering. Met de Palladium 05524-060 draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar ook aan je eigen stijl en comfort.

Perfect te combineren met een donkere jeans en een casual shirt voor een moderne, sportieve look. Of draag ze met een nette broek voor een formele gelegenheid waarbij je wilt schitteren met stijl en comfort. Palladium is een merk dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Palladium staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een groenere wereld. Het merk bracht in 1991 een van de allereerste milieuvriendelijke schoenen op de markt en heeft sindsdien een rijke geschiedenis van milieuvriendelijke benaderingen en innovatieve modellen. Draag de Palladium 05524-060 en maak altijd een goede indruk.

Laat zien dat jij stijl- en milieubewust bent met deze unieke herenschoenen die een statement maken. Stap in de wereld van Palladium en ervaar stijl, comfort en duurzaamheid in één paar schoenen. Voeg deze tijdloze zwarte herenschoenen toe aan je collectie en maak een positieve impact op de wereld. Kies voor Palladium en wees een bewuste en stijlvolle man van vandaag.