Palladium

05525-060

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur Zwart
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00038209
De zwarte enkelhoge veterschoenen en boots van het merk Palladium zijn gemaakt van leer en hebben een comfortabele voering van textiel. De rubberen zool zorgt voor goede grip. Deze stijlvolle schoenen zijn geschikt voor heren en hebben artikelnummer 00038209.

Stap in stijl met de tijdloze Palladium 05525-060 herenschoenen van Mulder Schoenen. Deze chique en klassieke zwarte schoenen stralen elegantie en comfort uit, gemaakt van hoogwaardig leer met een comfortabele textielen voering. De enkelhoge schachthoogte biedt voldoende ondersteuning, terwijl de rubberen zool zorgt voor optimale grip op elk oppervlak.

Palladium, een pionier op het gebied van milieuvriendelijke schoenen, staat bekend om haar duurzame benadering van schoenenproductie. Sinds 1991 brengt het merk modellen op de markt die zowel stijlvol als verantwoord geproduceerd zijn. De 05525-060 is geen uitzondering op deze regel.

Deze herenschoenen in de kleur zwart zijn een absolute must-have voor iedere moderne man die waarde hecht aan comfort, stijl en milieubewustzijn. Door te investeren in de Palladium 05525-060 maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een duurzame toekomst. Kies bewust, kies voor Palladium.

Dus waar wacht je nog op? Laat zien wat echt belangrijk is. Ga voor stijl, comfort en duurzaamheid met de Palladium 05525-060 - de beste keuze voor de moderne, milieubewuste man. Join the green revolution en kies voor Palladium. Je verdient enkel het beste. Maak een verschil in stijl en duurzaamheid met Palladium. Je vindt enkel de beste Palladium schoenen bij Mulder Schoenen.