Palladium

05525

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur Zwart
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034376
De Palladium 05525 is een zwarte veterschoen voor heren. De schoen heeft een bovenkant van leer, een voering van textiel en een rubberen zool. Het is een stijlvol en comfortabel exemplaar dat geschikt is voor diverse gelegenheden. Artikelnummer: 00034376.

Op zoek naar stijlvolle en milieuvriendelijke herenschoenen? Dan is de 05525 van Palladium perfect voor jou! Deze zwarte schoenen zijn niet alleen een mode statement, maar laten ook zien dat je respect hebt voor de wereld om ons heen. Met een buitenkant van leer en een voering van textiel, bieden ze ultiem comfort en duurzaamheid. De rubberen zool zorgt voor grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen elke stap kunt zetten.

Palladium, een voorloper op het gebied van eco-vriendelijke schoenen, introduceerde in 1991 een van de allereerste milieuvriendelijke modellen. Met de 05525 draag je dus niet alleen bij aan een betere wereld, maar loop je ook nog eens in stijl. Deze schoenen zijn perfect voor elke gelegenheid, van een casual dagje uit tot een gezellig etentje.

Met meer dan 100 jaar ervaring in het maken van kwaliteitsschoenen, staat de 05525 van Palladium garant voor comfort en duurzaamheid. Deze schoenen zijn een investering in het welzijn van je voeten en de wereld om ons heen. Kies voor Palladium en ervaar de beste materialen en vakmanschap.

Dus waar wacht je nog op? Stap met trots de wereld in met de 05525 van Palladium. Maak een statement en investeer in comfort, stijl en een duurzamere toekomst. Ga voor Palladium en geniet van schoenen die niet alleen lang meegaan, maar ook bijdragen aan een betere planeet. Maak een bewuste keuze en kies voor Palladium.