Palladium

05525

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur Bruin
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034376
De Palladium 05525 is een bruine veterschoen voor heren. De schoen heeft een buitenkant van leer en een rubberen zool. De voering is gemaakt van textiel. Met dit comfortabele en stijlvolle ontwerp maak je gegarandeerd indruk. Artikelnummer: 00034376.

Voeg een vleugje stijl en verantwoordelijkheid toe aan je schoenencollectie met de 05525 herenschoenen van Palladium. Deze chique schoenen in een prachtige chocoladekleur laten je zelfverzekerd de deur uit stappen, wetende dat je niet alleen trendy, maar ook milieubewust bezig bent.

Stap in de wereld van de erfenis van De-Mulders met dit iconische model van Palladium. Sinds 1991 staat dit merk bekend om zijn focus op milieuvriendelijke materialen, waardoor je met deze schoenen niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook goed bezig bent voor een groenere toekomst.

Met een stevige rubberen zool, ademende textielen voering en hoogwaardig leer aan de buitenkant, bieden deze schoenen niet alleen duurzaamheid, maar ook het nodige comfort voor elke gelegenheid. Mix en match ze moeiteloos met elke outfit, van een casual jeans tot een nette broek, en straal zelfvertrouwen uit waar je ook gaat. Het Palladium-logo op de schoenen staat voor kwaliteit en duurzaamheid, waardoor deze schoenen niet alleen een mode-uiting zijn, maar ook een statement voor een groenere wereld.

Palladium liet niet op zich wachten en bracht in 1991 een van de allereerste milieuvriendelijke schoenen op de markt. Deze innovatieve modellen, gemaakt van milieuvriendelijke materialen, weerspiegelen de waarden van het merk.

Kies vandaag nog voor de 05525 herenschoenen van Palladium en maak een bewuste keuze voor stijl, comfort en duurzaamheid. Met Palladium ben je pionier in milieuvriendelijke schoenen sinds 1991. Bestel nu en wandel met trots en zelfvertrouwen de wereld tegemoet, wetende dat je een positieve impact maakt - voor jezelf én voor de planeet. Kies voor de 05525 herenschoenen van Palladium en draag bij aan een groenere toekomst, stap voor stap.