Wolky

0580284/300 E-Boot

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037708

Stap de toekomst in met de Wolky 0580284/300 E-Boot. Deze sportieve damestoetser is perfect voor de actieve vrouw die niet wil inleveren op stijl. De kleur? Een prachtige aardse toon van bruin, omdat we allemaal een beetje meer verbonden moeten zijn met de aarde, toch?

Het comfort? Ha, laten we erover praten! De combinatie van een flexibele rubberen zool en een luxe lederen voering zorgt ervoor dat je voeten zich de hele dag lang in een spa bevinden. En met het hoogwaardige leer aan de buitenkant, ben je altijd verzekerd van een modieuze entree.

Maar laten we het over het serieuze stuff hebben. Weet je, Wolky heeft dit 0580284/300 E-Boot perfect ontworpen voor de bewuste vrouw. Diegene die niet alleen op zoek is naar een stijlvolle schoen, maar eentje die ook haar streak van comfortabele leven activeert. Dus mocht je verloren zijn in je zoektocht naar jouw perfecte schoenmatch, dan is het wellicht tijd om dit artikel te proberen.

Heb je een date met de meisjes of een marathonren naar de supermarkt voor die late avond chocoladeaanval? Geen zorgen, met een sportieve uitstraling en optimaal comfort, is de Wolky E-Boot jouw ideale metgezel op al je avonturen. En met een artikelnummer als 00037708, kan je er zeker van zijn dat je elke keer de juiste schoen uit de kast haalt. Wil je dat niet, een leven vol avontuur en comfort? Ik dacht het wel.

Dus dames, het moment om te glanzen en aardvriendelijk te zijn is eindelijk hier. Welkom in de wereld van comfort en stijl, de wereld van Wolky.

0580284/300 E-Boot van schoen en het merk: Wolky

Met de 0580284/300 E-Boot, biedt Wolky je een stijlvolle en duurzame keuze. Deze bruine laars is volledig van leer, zowel aan de buitenkant als de voering. Het merk Wolky staat bekend om schoenen die niet alleen mooi zijn en goed voor je voeten, maar ook voor de planeet.

  • Buiten- en binnenkant: leer
  • Kleur: bruin
  • Merk: Wolky
  • Duurzaam en milieuvriendelijk

Styling tip: Combineer deze boots met een casual jeans of een stoere rok voor een eigentijdse look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.