Wolky

0580284/800 E-Boot

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037709

Ben jij er klaar voor om de wereld te veroveren op jouw eigen paar blauwe 0580284/800 E-Boots van Wolky? Deze trendy dameslaarzen nemen comfort en stijl naar een nieuw niveau. Je voetjes worden als het ware omhelst door een voering van leer, waardoor het voelt alsof je op wolken loopt. Geen wolkje aan de lucht, en dat wil je toch?

En weet je wat nog beter is dan lopen op wolken? Lopen op een rubberen zool die je voeten de ultieme ondersteuning biedt. Dat is nog eens een zool met een ziel. Zonder te grappen, deze laarzen geven de term 'comfortzone' een volledig nieuwe betekenis!

Natuurlijk gaat het bij een schoen niet alleen maar om wat er zich aan de binnenkant bevindt. De buitenkant van de schoen is namelijk gemaakt van leer, waardoor jouw nieuwe favoriete laarzen niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en stylish zijn. En laat blauw nou net dé modekleur van dit moment zijn!

Het artikelnummer? Makkelijker kunnen we het niet maken: 00037709. Nu heb je echt geen excuus meer om die blauwe Wolkies niet aan jouw schoenencollectie toe te voegen. Ze zullen je dankbaar zijn, je voeten, maar ook de wereld. Want met de keuze voor deze E-Boots draag je bij aan een groenere wereld. En zeg nou eerlijk, dat loopt toch net een beetje lekkerder?

0580284/800 E-Boot van Wolky

Deze duurzame 0580284/800 E-Boot van Wolky combineert stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardig leer aan zowel de buiten- als binnenkant, biedt deze blauwgekleurde laars optimale ondersteuning. Het logo op de zijkant straalt kwaliteit uit en de stevige constructie maakt deze schoen ideaal voor diverse gelegenheden. Wolky staat voor mooie schoenen die goed zijn voor je voeten én onze planeet.

  • Hoogwaardig leren buitenkant
  • Comfortabele leren voering
  • Blauwe kleurtint voor een stijlvolle look
  • Stevige constructie en duurzame materialen

Styling tip: Draag deze opvallende blauwe laars bij je favoriete casual of sportieve outfit.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.