Wolky

0580449/200

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Grijs
Sale 10
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037849

Hey jij daar, op zoek naar net dat beetje anders? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ontmoet de 0580449/200, een sublieme sneaker van het merk Wolky. Een naam als een James Bond code, maar dan voor je voeten. Deze grijze parel van een sneaker combineert comfort en stijl als geen ander. Ze zeggen weleens “het zit 'm in de details”, en dat gaat hier zeker op.

Kijk eens goed. Wat valt je op? Inderdaad, ze hebben een laag ontwerp. En niet zomaar laag. Nee, deze schoenen zijn perfect voor dagen waarop je zin hebt in een luchtige stijl. En met de grijze kleur voeg je een vleugje moderniteit toe aan je garderobe. Geloof ons, in deze Wolkies zul je zeker opvallen!

De schoenen zijn uitgevoerd in leer, zowel de buitenkant als de binnenkant. Maar wacht, we bewaren het beste voor het laatst. De zool is namelijk niet van zomaar een materiaal gemaakt, maar van rubber. Laat die stoepranden en hobbelige wegen maar komen, jij bent er klaar voor! Met deze opmerkelijke sneakers van Wolky ga je jouw pad te lijf met stijl, comfort en duurzaamheid. En o ja, ze zijn ook specifiek ontworpen voor dames. Alleen voor de allerbeste damesvoeten dus!

Maar nu even serieus, je weet toch dat schoenen draaien om karakter, nietwaar? En deze sneakers hebben dat zonder twijfel. Het artikelnummer van deze stijlvolle treden is 00037849. Draag het met trots, loop op wolkjes, voel het verschil. Dompel je voeten onder in een wereld van comfort met deze Wolky sneaker 0580449/200. Nieuwe avonturen wachten op je, dus waar wacht je nog op?

0580449/200 van Wolky

Deze comfortabele en milieuvriendelijke 0580449/200 schoen van Wolky is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. De neutrale grijze kleur geeft een moderne uitstraling. De schoen heeft een leren voering en buitenkant, wat zorgt voor extra comfort en een lange levensduur. Wolky staat bekend om schoenen die goed zijn voor je voeten én de planeet.

  • Kleur: grijs
  • Voering: leer
  • Buitenkant: leer
  • Merk: Wolky

Styling tip Combineer deze schoen met een casual outfit voor een sportieve, maar elegante look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.