Wolky

0580484/280 E-Walk

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037866

Loop jij mee met de laatste trend of loop je liever voorop? Met de Wolky 0580484/280 E-Walk veterschoen zet jij een stapje vooruit! Je voeten worden verwend met topkwaliteit leer en je straalt klasse uit met elke stap die je zet, dankzij de stijlvolle blauwe kleur. Het is een laag model, dus perfect voor wanneer je snel de deur uit moet maar er toch tiptop uit wilt zien. En dat niet alleen, de zool is van hoge kwaliteit rubber. Dat betekent dat je niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel door de dag heen stapt. Heel fijn, toch?

Maar even tussen ons gezegd, het gaat niet alleen om het uiterlijk, toch? Deze veterschoen laat ook je innerlijke stijl spreken. Met de speciale leer-gevoerde binnenzijde zorgt deze veterschoen voor een zachte en comfortabele pasvorm, waardoor je bij elke stap het gevoel hebt dat jouw schoenen speciaal voor jou gemaakt zijn. En wie wil dat nu niet?

En van wie is deze prachtschoen? Juist, van Wolky. Een merk dat voorop loopt als het gaat om stijl, comfort én kwaliteit. In feite is deze 0580484/280 E-Walk veterschoen hét bewijs dat mode en comfort perfect samengaan. Een bewijs van jarenlange vakmanschap, gemengd met een modern design. En dat allemaal in jouw maat en voor jou beschikbaar. Ga je voor trend en comfort, dan ga je voor Wolky. En als je dan toch aan het shoppen bent, vergeet dan niet naar onze andere pareltjes te kijken. Je vindt ze onder artikelnummer 00037866. Fijne dag nog!

0580484/280 E-Walk van Wolky

De 0580484/280 E-Walk is een schoen van het merk Wolky. De schoen blinkt uit in comfort dankzij de voering van leer en een buitenkant van hoogwaardig leer. Wolky staat bekend om schoenen die niet alleen mooi zijn en goed zijn voor je voeten, maar ook goed voor de planeet.

  • Voering: Leer
  • Buitenkant: Leer
  • Merk: Wolky
  • Modern design

Styling tip: Combineer deze schoenen met een casual outfit voor een stijlvolle en comfortabele look.

De-Mulders — 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.