Wolky

0580484/800 E-Walk

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037868

Laat's praten over een schoen die schreeuwt, "Ik ben hier om te blijven!" - de 0580484/800 E-Walk van Wolky. Deze donkerblauwe schoen is jouw toekomstige weekend held, een ware eyecatcher! En nee, je hoeft ons niet op ons woord te geloven, we hebben zelfs een artikelnummer (00037868) om het te bewijzen.

De E-Walk is een perfecte mengelmoes van comfort en stijl. Er zijn geen compromissen hier, alleen hoogwaardig leer van binnen en van buiten. Daarbij zorgt de duurzame rubberen zool ervoor dat je de hele dag comfortabel op je voeten kunt staan, of je nu door de stad slentert of op je werk bent.

Hoewel het is gemaakt voor dames, dragen we geen hoge hakken, glinsterende studs of glimmende gespen. Maar wat deze schoen mist in bling, maakt het goed in klasse en comfort. De blauwe kleur voegt precies de juiste hoeveelheid pit toe om ervoor te zorgen dat jouw look nooit saai zal zijn!

Dus als je op zoek bent naar een schoen die kan blijven sprinten terwijl andere schoenen op adem moeten komen, dan is de Wolky E-Walk jouw grootste fan. En het mooiste van alles? Hij houdt net zoveel van de aarde als jij. Dus ga je gang, paradeer je voetafdruk en maak de wereld een beetje groener, één stap per keer.

0580484/800 E-Walk van Wolky

De 0580484/800 E-Walk van Wolky is een sportieve schoen in de kleur blauw. Met een bovendeel en voering gemaakt van hoogwaardig leer, biedt deze schoen zowel stijl als comfort. Wolky staat voor schoenen die niet alleen mooi zijn en goed zijn voor je voeten, maar ook voor de planeet.

  • Kleur: blauw
  • Materiaal voering: leer
  • Materiaal buitenkant: leer
  • Merk: Wolky

Styling Tip: Combineer deze blauwe schoenen met een casual jeans of een sportieve outfit voor een comfortabele en stijlvolle uitstraling. de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.

[Beeld niet zichtbaar in tekst]