Wolky

0580520/009 E-Step

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037852

Sla een flitsend stijlstatement met de 0580520/009 E-Step van Wolky! Niet voor diegenen die liever op de achtergrond blijven, deze schoenen zullen zeker de aandacht trekken. Ze zijn gekleed in een bedazzelende blauwe kleur, samengesteld uit pure stijl en elegantie.

Deze schoenen zijn speciaal gemaakt voor trendy dames zoals jij, die stijl en gemak waarderen. Hun lage schachthoogte maakt het gemakkelijk om in en uit te stappen, perfect voor de drukbezette vrouw van tegenwoordig. Een uitnodigende mix van het moderne en nostalgische, deze schoenen grijpen terug naar de grandioze tijden met hun ontwerp.

Het interieur, bekleed met zacht, authentiek leer, straalt luxe uit en biedt ongeëvenaard comfort. Je kunt er zeker van zijn dat deze schoenen, net als jij, niet zullen bezwijken bij de eerste hindernis. En ze zijn voorzien van een stevige rubberen zool, want stijl mag nooit in de weg staan van veiligheid.

Voor duurzame schoenen die zowel mooi als comfortabel zijn, zijn de Wolky 0580520/009 E-Steps jouw perfecte match. Ze zullen je garderobe opfrissen en een vleugje luxe toevoegen. En met die knappe blauwe kleur, kun je er zeker van zijn dat je niet onopgemerkt voorbij zult gaan. Dus maak je klaar om overspoeld te worden met complimenten, want je hebt het zeker verdiend!

Op zoek naar een schoen die jouw loopplezier serieus neemt? Maak kennis met de 0580520/009 E-Step van Mulder Schoenen, een perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Als onderdeel van de Wolky collectie, begrijpen we bij Wolky hoe belangrijk het is om schoenen te hebben die jouw hele dag kunnen maken of breken. Daarom hebben we kwaliteitsschoenen ontworpen die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. En de 0580520/009 E-Step is hier geen uitzondering op.
De E-Step is speciaal ontworpen voor dames en combineert stijl met functionaliteit. De blauwe kleur voegt een levendige en modieuze uitstraling toe aan elke outfit. Van een dagje winkelen tot een avondje uit, de E-Step maakt elke gelegenheid compleet met zijn trendy en veelzijdige model. Het hoogwaardige leer aan de buitenkant geeft de schoen niet alleen een luxe uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de schoen duurzaam is en lang meegaat.
Wat de E-Step echt uniek maakt, is het voetbed. Wolky staat bekend om zijn anatomisch gevormde voetbedden en deze schoen is daar geen uitzondering op. Het voetbed is gemaakt van een combinatie van kurk en memory foam, bedekt met suède, waardoor ongeëvenaard comfort en ondersteuning aan je voeten wordt geboden. Aan het einde van de dag zul je het verschil echt merken wanneer je beseft dat je nog steeds de E-Step draagt, maar zonder enig ongemak.
Bij Mulder Schoenen begrijpen we dat elke voet uniek is en daarom hebben we modellen zoals de E-Step die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Of je nu last hebt van hallux valgus, diabetes of op zoek bent naar waterdichte schoenen, we hebben het allemaal. Investeer in je loopplezier en ervaar de kwaliteit en het comfort van de 0580520/009 E-Step. Sluit je aan bij de vele vrouwen die al hebben ontdekt waarom Wolky al 40 jaar comfortabele, ondersteunende en stijlvolle schoenen maakt. Geniet de hele dag van een actief en zorgeloos leven met de E-Step aan je voeten.
Kies voor kwaliteit, stijl en comfort met de 0580520/009 E-Step van Mulder Schoenen. Geef je voeten de ondersteuning die ze verdienen en ervaar het verschil met deze unieke schoen van Wolky. Geniet van je actieve leven zonder zorgen met de E-Step. Je zult niet meer anders willen!