Wolky

0580684/300 E-Sneaker

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037870

Heb jij de sprankelende Wolky E-Sneaker al gezien? Ja, je leest het goed: een sneaker die even trendy is als comfortabel. Met haar hippe blauwe kleur, stevige rubberen zool en ademend lederen voering, maakt ze van elke dag een feestje op watten. Geloof ons maar, als je deze aan je voeten hebt wil je ze nooit meer uittrekken.

Maar deze sneaker is niet alleen een feest voor je voeten. Het is ook perfect voor de fashionista in jou! De combinatie van het hoogwaardige leer aan de buitenkant en de verfijnde blauwe kleur maakt deze sneaker een ware must-have voor in je garderobe. Maar pas op, met deze schoen aan je voeten, riskeer je het om te worden overspoeld met complimenten!

En weet je, het beste is nog niet eens genoemd. Het artikelnummer van de sneaker is 00037870. Niet zomaar een nummer, maar een unieke code die slechts één ding zegt: Deze sneaker is one of a kind. Net als jij.

Niet overtuigd? Nou, gotcha! Maar bij de Mulders hoef je je geen zorgen te maken. We richten ons op het creëren van schoenen die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en vriendelijk voor de aarde. Dus ga je gang, geef je voeten en geweten een break en trakteer jezelf op de Wolky E-Sneaker. Duurzaam comfort met een vleugje glamour, dat is ons motto en we zijn er trots op. Ga je mee?

0580684/300 E-Sneaker van schoen en het merk Wolky

Maak kennis met de 0580684/300 E-Sneaker van Wolky. Deze sneakers zijn geïnspireerd door duurzame elegantie en comfort. Gemaakt met een leren voering en buitenkant, garandeert deze schoen een lange levensduur en luxe gevoel. Wolky staat voor schoenen die niet alleen mooi zijn en goed zijn voor je voeten, maar ook voor de planeet.

  • Leren voering voor ultiem comfort
  • Leren buitenkant voor duurzaamheid
  • Merk Wolky: stijlvol en eco-vriendelijk
  • Tijdloos ontwerp

Styling Tip: Combineer deze sneakers met een casual outfit voor een relaxte, maar toch stijlvolle look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.