Wolky

0588236/870 Field

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00046460

Hey daar, fashionista met een hart voor de planeet! We hebben iets fantastisch voor je: de Wolky 0588236/870 Field sneakers. Dat klinkt gewoon al cool, toch? Vergeet saaie sportschoenen, dit stijlvolle stel werpt zeker weten een blauwe schaduw over alle andere schoenen in je kast.

Niet alleen toveren ze een stralende glimlach op je gezicht, ze laten je ook voelen als een wolkveertje. Hoe? Door de ingenieuze combinatie van een flexibele, slijtvaste rubberen zool en een voering van zacht leer. Dus of de temperatuur nu stijgt tot tropische hoogtes of daalt tot het vriespunt, jouw voeten blijven in ieder geval cool en fris.

En weet je wat nog meer cool is? Deze sneakers zijn gemaakt van echt leer. Ja, je leest het goed, echte. mooie. leren. sneakers. Dat betekent dat ze je niet alleen helpen om stijlvol voor de dag te komen, maar je ook helpen om je ecologische voetafdruk te verminderen. Weet je nog, dat ding van duurzaamheid en de planeet? Precies. Deze schoenen zijn vriendelijk voor je voeten én voor Moeder Aarde.

Oh, en dan de kleur. Oh, die kleur. Blauwer dan de diepste oceaan. Blauwer dan de helderste zomerlucht. Geloof ons, deze schitterende tint geeft elke outfit een serieuze boost. Van een zomerse barbecue in je achtertuin tot dat hippe festival waar iedereen over praat; met deze sneakers schitter je in elke situatie.

Dus, wat denk je ervan? Klaar om de wereld te veroveren in je nieuwe Wolky 0588236/870 Field sneakers? Geloven ons, je zal er geen spijt van krijgen. Want met elke stap die je zet, maak je zowel jouw garderobe als de wereld een beetje mooier. Kom op, draag je steentje bij en stap in!

Op zoek naar sneakers die jouw dag compleet maken? Kijk dan niet verder! Bij Mulder Schoenen hebben we de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit voor jou gevonden: de blauwe 0588236/870 Field sneakers van Wolky.
Deze sneakers voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit betekent niet alleen een lange levensduur, maar ook een heerlijk zacht gevoel tegen je voeten. De voering van leer zorgt voor een ademende en aangename ervaring, waardoor je de hele dag comfortabel kunt rondlopen.
Wat deze sneakers echt uniek maakt, is het anatomisch gevormde voetbed van Wolky. Dit voetbed is een combinatie van kurk met memory foam, bedekt met suède. Het resultaat? Ongelooflijk comfort en ondersteuning voor je voeten. Het voetbed past zich aan jouw unieke voetvorm aan, waardoor je het gevoel hebt alsof je op wolkjes loopt!
Daarnaast zorgen de rubberen zool van de sneakers voor optimale grip en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd en met gemak kunt lopen. Of je nu een lange werkdag voor de boeg hebt, gaat winkelen met vriendinnen of een avondje uit bent, de blauwe 0588236/870 Field sneakers bieden de perfecte ondersteuning voor al jouw activiteiten.
Met een schachthoogte van 'laag' geven deze sneakers je net dat beetje extra stijl. En de prachtige blauwe kleur voegt een vleugje frisheid en vrolijkheid toe aan elke outfit. Of je nu kiest voor een casual jeans, een elegante rok of een feestelijke jurk, deze sneakers zijn de ideale toevoeging aan elke look.
Bij Wolky begrijpen we dat goede schoenen essentieel zijn voor het welzijn van je voeten. Daarom ontwerpen en produceren we alles zelf, met de hand, om de hoogste kwaliteit en het ultieme comfort te garanderen. Al meer dan 40 jaar voorzien we vrouwen van comfortabele, ondersteunende schoenen. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop.
Dus waar wacht je nog op? Maak je dag compleet en bestel nu de blauwe 0588236/870 Field sneakers van Wolky bij Mulder Schoenen. Ervaar zelf het verschil van comfort en kwaliteit. Eenmaal Wolky, altijd Wolky. Omdat jouw voeten het waard zijn!