Wolky

0607570/000 Clog

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00046497

Hallo daar, ben jij al bekend met de 0607570/000 Clog van Wolky? Neem nou even de tijd om kennis te maken met deze blauwe beauty van een klomp. Dit pittige, nederige vriendinnetje van leer gaat jouw leven opfleuren en een flinke dosis comfort brengen, dat beloven we je!

Haar kleur? Prachtig blauw, als een rustige zee op een zonnige dag. Haar hoogte? Laag, maar niet te onderschatten. want ze is groot in bewegingen en altijd klaar voor actie. Wat maakt haar nou zo speciaal? Ze is volledig van leer. En we hebben het niet over zomaar leer, maar superieur, slijtvast leer. Een keuze die niet alleen jouw voeten blij maakt maar ook nog eens vriendelijk voor onze planeet is!

En die zool! Laten we het over die zool hebben. Deze is namelijk van rubber. Yep, je leest het goed. Rubber! Wat je ook doet, waar je ook bent, deze trouwe blauwe vriendin zorgt ervoor dat je stevig op je voeten blijft. Of je nu door het bos dwaalt, uit je dak gaat op een festival, of met je boodschappenlijstje door de supermarkt rent.

Dus, zeg maar dag tegen die eindeloze zoektocht naar de perfecte schoenen. Zeg vaarwel tegen die oncomfortabele hakken, en tot ziens tegen knellende laarzen. De 0607570/000 Clog is hier om je leven makkelijker, comfortabeler en mooier te maken. Durf je de sprong te wagen? Je zult met ons eens zijn, deze clog gaat de nieuwe ster van je garderobe worden!

Sla je slag, voordat ze weg zijn. Laat deze kans niet lopen en voeg wat blauwe magie toe aan je leven. Geloof ons, blauw was nog nooit zo'n prachtige toevoeging aan je schoenenkast!

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle damesschoenen? Dan is de Wolky 0607570/000 Clog in de kleur Blauw echt iets voor jou! Deze instappers van Mulder Schoenen zijn een absolute must-have voor elke vrouw die waarde hecht aan loopplezier en kwaliteit. Bij Wolky begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om goede schoenen te dragen die je hele dag kunnen maken of breken. Daarom maken wij schoenen die niet alleen lekker zitten, maar ook je voeten optimaal ondersteunen.
Deze Wolky Clog is vervaardigd van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook duurzaamheid en langdurig comfort garandeert. Het unieke aan deze instappers is het voetbed - het hart en ziel van elke Wolky-schoen. Dankzij de combinatie van kurk en memory foam biedt dit voetbed ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Het voelt zacht aan, als een kussen voor je voeten.
De blauwe kleur van deze clog voegt een vrolijke en trendy touch toe aan elke outfit. Of je nu een casual dag op kantoor hebt of een dagje gaat shoppen met vriendinnen, met deze clogs steel je gegarandeerd de show. De lage schachthoogte zorgt voor een speels en vrouwelijk effect, terwijl de rubberen zool een goede grip biedt op verschillende ondergronden.
Bij Wolky hebben we oog voor detail en vakmanschap. Al onze schoenen worden met de hand gemaakt, waarbij iedere stap in het productieproces met zorg en precisie wordt uitgevoerd. Onze expertise zorgt ervoor dat elke schoen de perfecte pasvorm heeft, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je actieve leven.
De Wolky 0607570/000 Clog is niet zomaar een schoen, het is een statement. Een statement van stijl, comfort en kwaliteit. Laat je voeten verwennen en geef ze de aandacht die ze verdienen. Bestel vandaag nog jouw eigen paar Wolky Clogs en ervaar het verschil zelf! Bij Wolky is elk paar schoenen ontworpen met jou in gedachten. Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor Wolky! Wolky - designed for walking, made for you.