Wolky

0660111/000 Walla Walla

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037713

Wil jij stralen met de sterren? Dat kan perfect met de 0660111/000 Walla Walla van Wolky, die aan je voeten flonkeren alsof het blauwe edelstenen zijn. Deze schoen is niet voor grijze muizen, maar voor powervrouwen die graag met beide voeten stevig op de grond staan.

De Walla Walla is gemaakt van hoogwaardig leer in een kleur die doet denken aan de diepste oceaan. Een sportieve dameschoen die gezien mag worden. Maar dat is niet alles, want deze schoen is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen.

Hoe dat zit precies? Dat is simpel. Het leer aan de buitenkant matcht perfect met de leren voering aan de binnenkant, waardoor deze schoen ademt alsof je op wolken loopt. En de rubberen zool? Die zorgt voor iets dat bijna voelt als een voetmassage bij elke stap die je zet. Comfort verzekerd dus!

De deze Wolky schoen op enkelhoogte is de perfecte keuze voor wie van trendy houdt, maar niet wil inboeten aan kwaliteit. Maak kennis met het vakmanschap van een familie die al 100 jaar lang schoenen verkoopt en ga voor duurzaamheid, stijl en comfort in één. Artikelnummer 00037713.

Start vandaag nog met verantwoord vogue'en dankzij de stijlvolle Walla Walla van Wolky. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

0660111/000 Walla Walla van schoen en het merk: Wolky

Ervaar het comfort en de duurzaamheid van de 0660111/000 Walla Walla schoenen van Wolky. Deze schoenen zijn gemaakt van leer, zowel aan de binnen- als buitenkant, wat zorgt voor blijvend comfort en een luxe uitstraling. Wolky staat bekend om schoenen die niet alleen mooi zijn en goed voor je voeten, maar ook voor de planeet.

  • Gemaakt van hoogwaardig leer, binnen en buiten
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Tijdloos design zonder specifieke kleur
  • Uitstekende ondersteuning en comfort

Styling tip

Combineer deze schoenen met een casual outfit voor een stijlvolle uitstraling. Perfect voor elke gelegenheid, zowel informeel als formeel.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.

Afbeelding