Wolky

0660111/730 Walla Walla

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037716

Je hebt een drukke dag voor de boeg. Je hebt energie en ambitie in overvloed, en je wilt je vrij voelen om elke uitdaging aan te gaan, net zoals De Mulders doen. Wat heb je nodig? Precies, een goede, betrouwbare en stijlvolle schoen. Een schoen als de Wolky 0660111/730 Walla Walla in die hippe kleur blauw.

Vergeet oncomfortabele hakken of knellende veters. Deze damesschoen, ontworpen voor actieve vrouwen zoals jij, biedt comfort in elke stap die je zet. De stevige maar soepele rubberen zool beschermt je voeten, of je nu door de stad rent voor je volgende afspraak of een spontane wandeling in het park maakt.

En het beste van alles? Zowel de binnen- als de buitenkant zijn gemaakt van echt leer. Ja, je leest het goed. Leer. Dat betekent dat ze niet alleen fantastisch aanvoelen aan je voeten, maar dat ze er ook geweldig uitzien. Werelds, elegant, en een tikkeltje stoer – net zoals jij.

Wolky snapt dat het niet alleen om uiterlijk gaat, maar ook om het hart. Daarom zijn deze schoenen met zorg en liefde voor onze planeet gemaakt. Mooi voor je voeten en mooi voor de wereld, dat is toch het mooiste compromis?

Met de Wolky 0660111/730 Walla Walla heb je de wereld binnen handbereik... of beter gezegd, binnen voetbereik. Dus, waar wacht je nog op? Trek ze aan en ontdek jouw nieuwe mogelijkheden!

Oh, en nog één ding. Het artikelnummer is 00037716. Maar maak je geen zorgen, na jouw eerste wandeling vergeet je dat nummer nooit meer. Beloofd!

0660111/730 Walla Walla - Wolky

Ontdek de stijlvolle 0660111/730 Walla Walla van het merk Wolky. Deze schoenen zijn gemaakt van duurzaam leer, zowel aan de binnen- als buitenkant, en staan bekend om hun elegantie en comfort.

  • Gemaakt van hoogwaardig leer
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Uitstekende voetondersteuning
  • Tijdloos design

Styling tip: Deze schoenen passen perfect bij zowel casual als formele outfits. Combineer ze met een donkere jeans voor een casual look of een nette broek voor een zakelijke outfit.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.