Wolky

0660111/800 Walla Walla

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037717

Verhuis jij weleens uit je comfort zone? Nee, maar dan bedoel ik ook echt letterlijk! De Wolky 0660111/800 Walla Walla dames schoen zorgt ervoor dat je elke dag zo heerlijk comfortabel door het leven wandelt dat je je veilige zone liever helemaal nooit meer verlaat. Vanwege het levendige blauw van de buitenkant straal je ook nog eens een gezonde dosis modieuze bravoure uit. Durf jij?

Deze sportieve schoen is uitstekende compagnon voor al jouw dagelijkse uitdagingen. Met zijn buitenkant van topkwaliteit leer en een voering van hetzelfde materiaal krijgen blaren geen kans. Je stapt gewoon in en loopt weg. Letterlijk en figuurlijk, want de rubberen zool biedt een grip waar je U tegen zegt. Juiste, jij zegt geen U. Dus zeg maar gewoon 'jij' tegen die stoere zool.

De Wolky 0660111/800 Walla Walla is meer dan slechts een schoen. Het is jouw ticket naar een wereld waarin fashion en comfort naadloos in elkaar overvloeien. Weg met blaren, weg met knellende voeten. Zeg hallo tegen op-maat-gemaakt loopplezier. Deze blauwe schoonheid is er voor alle trendy dames die dagelijks van top tot teen comfort willen ervaren.

Ga jij ook voor het comfort en de stijl van een echt paar Wolkys? Met artikelnummer 00037717 zijn ze zo te vinden. De wereld ligt aan je voeten, stap dus snel in je nieuwe favoriete schoenen!

0660111/800 Walla Walla van Wolky

De 0660111/800 Walla Walla is een product van Wolky. Deze schoen combineert stijl en comfort met milieuvriendelijkheid. Met een volledig leren voering en buitenkant zorgt deze directe voor luxe en duurzaamheid.

  • Volledig leren voering
  • Volledig leren buitenkant
  • Vul je garderobe aan met een item dat goed is voor je voeten én de planeet
  • Ondersteunend, stevig en stijlvol

Styling tip:

Combineer de 0660111/800 Walla Walla met je favoriete jeans en een stijlvolle blouse voor een casual, elegante look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.