Wolky

0660211/000 Onani

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037723

Hé, jij daar! Ja, jij! Ben je klaar om je beste voet naar voren te zetten en de wereld op zijn kop te zetten? Goed. Maak kennis met 0660211/000 Onani van Wolky. Deze blauwe schoonheden staan te popelen om samen met jou op avontuur te gaan. Ze zijn precies de juiste metgezel voor een modebewuste dame als jij. Stijlvol, comfortabel en vriendelijk voor je voeten - want ja, je voeten verdienen alleen het beste.

Wat maakt deze Wolky veterschoenen en boots zo uniek? Ze bestaan uit een smaakvolle mix van leer en rubber, wat hen een verrassend hedendaagse uitstraling geeft. Je voelt bijna de soepelheid van het leer, alleen al door ernaar te kijken, nietwaar? De enkelhoge schachtvoet maakt het plaatje compleet, waardoor het silhouet van de schoenen en jouw voeten er gewoon om schreeuwen om bewonderd te worden.

En laten we eerlijk zijn, ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken. Dankzij de rubberen zool zijn ze perfect voor die dagen waarop je van plan bent de hele dag onderweg te zijn, maar toch je modieuze kant wilt laten zien. Draag ze onder je favoriete outfit en je bent klaar om de wereld te veroveren! Of in ieder geval je lokale koffieshop.

Artikelnummer 00037723 is niet zomaar een nummer. Het is jouw ticket voor een revolutie in je kledingkast. Durf je het aan?

0660211/000 Onani van Wolky

Ontdek de 0660211/000 Onani van Wolky, een schoen die zowel stijlvol als duurzaam is. Deze schoenen zonder kleur beschikken over een hoogwaardige leren voering en buitenkant, wat zorgt voor langdurig comfort. Met zijn doordachte constructie levert dit model zowel mode als functie en draagt bij aan een groenere planeet.

  • Lederen voering
  • Lederen buitenkant
  • Merk Wolky
  • Geen kleur

Styling Tip
Combineer de 0660211/000 Onani met een casual outfit voor een moeiteloze, maar verfijnde look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.