Wolky

0660211/800 Onani

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037727

Altijd al eens willen flaneren in een paar prachtige blauwe veterschoenen met klasse? Dan heb je nu geluk: ontmoet de 0660211/800 Onani van Wolky. Deze veterschoenen voor dames zijn een waar stijlstatement, en ze schreeuwen een ding: "ik heb smaak en draag comfortabele én duurzame schoenen".

Gemaakt met liefde en vakmanschap, hebben deze schoenen alles wat je nodig hebt. Ze zijn gemaakt van leer, zowel aan de buitenkant als de voering, wat zorgt voor een luxe gevoel, een perfecte pasvorm en een lange levensduur. Plus, met een robuuste rubberen zool bieden ze je een superieure grip en comfort, waardoor je ze zowel op de dansvloer als tijdens een flinke stadswandeling kunt rocken.

Dus, blend in met de blauwe lucht en straal tegelijkertijd met de zon in deze schoenen. Niet alleen met hun trendy blauwe kleur, maar ze zorgen ook voor een positieve voetafdruk op onze planeet. Duurzaam, groen en boordevol stijl - het zijn niet zomaar schoenen, het zijn Wolky's.

En het beste? Ze kunnen nu van jou zijn. Dat is wat we noemen: elegante voetafdrukken achterlaten. Gewoon omdat het kan, en omdat je het waard bent. Stap vandaag nog in de wereld van Wolky's 0660211/800 Onani, en je weet precies waar we het over hebben. Klaar om indruk te maken?

0660211/800 Onani - Wolky

Deze stijlvolle 0660211/800 Onani schoen van Wolky biedt comfort en elegantie. Met een leren voering en buitenkant zijn ze niet alleen mooi, maar ook goed voor je voeten en de planeet.

  • Leren voering
  • Leren buitenkant
  • Merk Wolky
  • Duurzaam ontwerp

Styling Tip
Combineer met je favoriete jeans of een nette broek voor een veelzijdige look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.