Wolky

0661216 Whynot Oiled nubuck

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Groen
Sale 20
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045767

Luister, even tussen jou en mij, stijl en duurzaamheid gaan prima samen. Dat bewijzen we bijvoorbeeld met deze 0661216 Whynot Oiled nubuck enkellaarsjes van Wolky. Een duurzame keuze, ja, maar ook een comfortabele. Alsof je voeten een cursus mindfulness volgen terwijl jij gewoon je dagelijkse dingetjes doet. Fijn hè?

Kijk, het oog wil ook wat. Dus hebben we gekozen voor cactusgroen. Omdat we vinden dat de wereld wel wat meer groen kan gebruiken, krijg je van ons een groen duwtje in de rug. Of moeten we zeggen 'aan je voet'? Anyway, deze laarzen zijn even fris als een lentebuitje en even vrolijk als een grasveld vol madeliefjes. Nee, je hoeft niet te blozen, we zien die lach al!

En, hoe leuk is dit? Ze zijn enkelhoog. Perfect wanneer je even snel de kinderen op school moet afzetten, een boodschap doet, de hond uitlaat of je favoriete Netflix serie aan het bingewatchen bent.

Leer van binnen en van buiten. Leer dat bij iedere stap je voet als een tweede huid omarmt. Leer dat meegeeft, ademt en er met de dag alleen maar mooier op wordt. Denk je nu: ‘heb ik wat aan mijn oor?’. Nee hoor, deze laarsjes zijn gewoon een feestje voor je voeten!

Dus waar wacht je nog op, jij groene stijlicoon?! Tijd om die grijze dagen op te fleuren met wat kleur. Omdat we bij Wolky denken: waarom niet?

Stel je voor: de 0661216 Whynot Oiled nubuck enkellaarsjes van Mulder Schoenen, speciaal ontworpen voor dames die stijl en comfort willen combineren. Voel je vrouwelijk en zelfverzekerd met deze enkelhoge laarsjes met een prachtige groene tint, geïnspireerd op de kleur cactus. Laat je persoonlijkheid stralen met deze eyecatcher aan je voeten.
De buitenkant van deze laarsjes is gemaakt van hoogwaardig leer met een oiled nubuck afwerking die een stoere touch aan elke outfit geeft. De voering van leer zorgt ervoor dat je voeten fris en comfortabel blijven, zelfs op de drukste dagen. En dankzij de rubberen zool geniet je van extra grip en demping bij elke stap die je zet.
Wat deze enkellaarsjes echt uniek maakt, is het anatomisch gevormde voetbed van kurk en memory foam dat zich aan jouw voet aanpast. Hierdoor ervaar je ongekend loopcomfort en zeg je vaarwel tegen vermoeidheid en pijn aan het einde van de dag. De enkelhoge schachthoogte biedt extra ondersteuning en stabiliteit, terwijl het vrouwelijke design ervoor zorgt dat je er altijd fantastisch uitziet - of je nu naar kantoor gaat, gaat shoppen of een avondje uit.
Upgrade je schoenencollectie met de Mulder Schoenen 0661216 Whynot Oiled nubuck enkellaarsjes en ontdek zelf het comfort en de stijl die alleen Mulder Schoenen kan bieden. Laat deze schoenen aan je voeten het ultieme loopplezier worden en zeg hallo tegen een nieuwe favoriet in je garderobe. Met Mulder Schoenen ervaar je pas echt wat het betekent om te lopen met comfort, stijl en ondersteuning. Kies voor kwaliteit, kies voor Mulder Schoenen. "Styled for the future, crafted for you."