Wolky

0813050/800 Zeus

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037033

Hoi daar, jij stylish ster met een groen hartje! Klaar om leer tegen rubber te zetten en stappen te zetten naar een duurzamere garderobe? Permítanme presentarte onze stralende Wolky 0813050/800 Zeus, in een adembenemende blauwe nuance!

Duik in het diepe met deze dendrite blauwe dames schoenen die allure toevoegen aan iedere outfit. Draag ze bij je geliefde jeans, dat rokje waarmee je altijd draait of dat leuke jurkje; ze zijn de Zeus onder de schoenen, ze maken elke look divinely finished. Zelfs Zeus zou jaloers zijn op deze knaller aan je voeten.

Ze zien er niet alleen uit om door een ringetje te halen, ze voelen ook nog eens hemels. Het prachtige leer van de buitenzijde voelt als een tweede huid en het zachte leer aan de binnenkant laat je voeten juichen van geluk. En met de sterke rubberen zool lijkt het wel alsof Marco Borsato naast je loopt te zingen over dromen en dat deze bedrog zijn (maar dat zijn ze dus niet!).

En het mooiste van alles? Met deze weelderige schoenen aan je voeten, maak je niet alleen een fashion statement, maar laat je ook een groene voetafdruk achter op onze schitterende planeet. Dankzij bewuste productiekeuzes zijn deze schoenen een groene keuze, iets om trots op te zijn. De wereld ligt aan je voeten, letterlijk en figuurlijk, met de Wolky 0813050/800 Zeus. Als dat geen goddelijke gedachte is...

Dus, waar wacht je nog op? Stap in de wondere wereld van comfort en duurzaamheid, steel de show en laat die voeten maar stralen. Ga voor de Wolky 0813050/800 Zeus. Jouw statement in stijl en duurzaamheid.

Stap in de wereld van comfort en stijl met de 0813050/800 Zeus van Wolky, speciaal ontworpen voor zelfverzekerde en modebewuste dames zoals jij! Deze prachtige blauwe schoen is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook ultiem comfort dankzij de luxe leren voering. Bij Wolky begrijpen we hoe belangrijk het is om de hele dag door comfortabele en ondersteunende schoenen te dragen, en daarom hebben we de Zeus ontworpen met hoogwaardig leer aan zowel de buitenkant als de binnenkant voor duurzaamheid en een vleugje luxe.

Wat de Zeus echt bijzonder maakt, is het unieke voetbed van kurk en memory foam. Dit voetbed zorgt voor ongeëvenaard comfort en ondersteuning, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt lopen op wolkjes. Of je nu een casual broek en een sportief jasje draagt of een elegante jurk, de Zeus voegt een stijlvolle touch toe aan elke outfit en zorgt ervoor dat je er niet alleen goed uitziet, maar ook goed voelt.

De 0813050/800 Zeus van Wolky is de perfecte keuze voor vrouwen die willen genieten van comfort en stijl in één. Met deze schoenen hoef je geen compromissen te sluiten, want ze zijn ontworpen om de hele dag door te dragen, je voeten te ondersteunen en te omhullen met comfort. Wolky staat al 40 jaar bekend om haar kwaliteit, vakmanschap en trendy ontwerpen, en met de Zeus maak jij de juiste keuze voor ongeëvenaard loopplezier en stijl.

Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt: hoe slechte schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Dat kan anders! Daarom nemen we bij Wolky jouw loopplezier serieus. Onze passie is het om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Het belangrijkste? Wolky schoenen moeten steun bieden, want naast dat ze lekker zitten, moeten schoenen je voeten ook ondersteunen. Dáár heb je namelijk echt wat aan. We streven ernaar om schoenen te maken, waarvan je aan het einde van de dag bij het naar bed gaan pas beseft dat je ze nog aan hebt. We zijn er trots op dat we al 40 jaar vrouwen voorzien van comfortabele, ondersteunende schoenen, die gemaakt zijn om op te lópen. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, geven aan niet meer anders te willen. Dat is waarom sommige modellen al tientallen jaren in onze collectie zitten. Wolky's worden door ons ontworpen én met de hand gemaakt. Zo kan jij van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van een actief leven. Wol