Wolky

0839740/155 Wilna

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037878

Hey daar, ben je ook zo'n fan van leerschoenen? Dan hebben we hier een pareltje voor je. Maak kennis met de 0839740/155 Wilna, ons stoerste model uit de Wolky collectie. Eerste date, belangrijke presentatie, spontane roadtrip... deze schoen is je nieuwe partner in crime voor elke situatie.

Met haar rustige dark-taupe kleur en zachte lederen voering is de Wilna een echte allrounder. Het is casual genoeg voor je weekendbrunch en chic genoeg voor formele aangelegenheden. Dus gooi die saaie zwarte pumps maar weg, want deze schoen gaat al je outfits naar het volgende niveau tillen.

De 0839740/155 Wilna is niet alleen mooi, maar ook praktisch. De robuuste rubberen zool geeft je stevigheid, en zorgt dat je zelfs na een lange dag nog met gemak rondloopt. En trouwens, weet je wat echt cool is? Het leer. Zowel de buiten- als binnenkant... puur leer. Kun je al voelen hoe je voeten worden verwend?

Nu vraag je je misschien af, waarom moet ik deze schoen hebben? Nou, omdat de Wilna niet zomaar een schoen is. Het is een statement. Het staat voor duurzame mode, het respecteren van de aarde en het omarmen van verandering. Draag 'm en voel je de koning te rijk.

Kom op, probeer de Wilna eens uit. Geef je voeten de liefde die ze verdienen. Bestel hem vandaag nog en ontdek waarom Wolky al jaren favoriet is bij de stijlbewuste dame. Tot snel!

0839740/155 Wilna van schoen Wolky

Ontdek de 0839740/155 Wilna van Wolky in dark-taupe! Gemaakt van hoogwaardig leer met een comfortabele leren voering, biedt deze schoen een perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid. Wolky staat voor schoenen die niet alleen mooi zijn en goed voor je voeten, maar ook voor de planeet.

  • Hoogwaardig leer
  • Comfortabele leren voering
  • Kleur: dark-taupe
  • Merk: Wolky

Styling tip: Combineer deze veelzijdige schoenen met een casual broek voor een stijlvolle, sportieve look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.