Tamaris

1-1-22401-21

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Tamaris
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00011149
-

Stap in stijl en comfort met de prachtige pumps van Tamaris voor dames, de 1-1-22401-21. Deze must-have pumps zijn gemaakt van luxueus blauw leer dat niet alleen heerlijk aanvoelt, maar ook extreem duurzaam is. Het zachte leer vormt zich naar jouw voeten voor de perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort, de hele dag door.

Wat deze pumps extra bijzonder maakt, zijn de handige ritssluitingen aan de zijkanten. Hierdoor kun je moeiteloos in en uit stappen, terwijl je geniet van een trendy twist aan het klassieke ontwerp. De lage schachthoogte en rubberen zool bieden de stabiliteit en grip die je nodig hebt tijdens al jouw dagelijkse avonturen, van een drukke werkdag tot een gezellig avondje uit.

Deze pumps van Tamaris zijn een perfecte combinatie van elegantie, comfort en duurzaamheid. Het prachtige blauw van deze pumps past perfect bij elke outfit, van een formele look op kantoor tot een chique outfit voor een feestje. Laat jouw unieke verhaal vertellen door jouw schoenen en omarm de veelzijdigheid van jouw persoonlijkheid.

Tamaris staat bekend om haar sterke productfocus en consistentie visuele taal, waarbij een uitstekende pasvorm, hoog comfort en betrouwbare kwaliteit voorop staan. Van een boswandeling tot een avondje uit, elke stap die je zet met de Tamaris 1-1-22401-21 pumps is een statement van stijl en zelfvertrouwen.

Met Tamaris ben je onderdeel van een inclusieve gemeenschap die gelooft dat elke vrouw uniek en bijzonder is. Voor vrouwen die weten wat ze willen en graag stijlvol en comfortabel de wereld verkennen. Laat jouw persoonlijkheid stralen met elke stap die je zet en maak van je schoenenkast een bron van inspiratie en zelfexpressie met Tamaris.

Kies vandaag nog voor de Tamaris 1-1-22401-21 pumps en geef jouw outfit de finishing touch die het verdient. Stap vol vertrouwen de wereld in en wees altijd een stapje voor op de rest. Met Tamaris ben je klaar om te stralen! Ervaar het zelf en laat je betoveren door de stijlvolle uitstraling van deze pumps.

Met Tamaris, van een boswandeling tot een avondje uit, voor elke stap die je zet en elk verhaal dat je vertelt, ben je altijd perfect uitgerust voor elk avontuur. Laat jouw persoonlijkheid stralen met elke stap die je zet en omarm jouw unieke stijl met de prachtige Tamaris 1-1-22401-21 pumps.